OBROVSKÝ ŠOK pre fanúšikov kapely Lucie: David Koller opúšťa skupinu!

Český rockový spevák, skladateľ a hudobník David Koller (63) v nedeľu na sociálnej sieti Facebook oznámil, že odchádza zo skupiny Lucie.

“Po dlhých úvahách som sa rozhodol, že odchádzam z Lucie. Hranie v Lucii bolo fajn a teraz sa chcem venovať predovšetkým svojej kapele a rodine. Pozdravujem všetkých fanúšikov,” napísal Koller. “Milí fanúšikovia, oznamujeme, že David Koller sa rozhodol opustiť skupinu Lucie. Rozišli sme sa a dohodli sme sa, že všetky zmluvné koncerty odohráme spoločne až do konca letných prázdnin. David by sa chcel venovať hlavne svojej kapele a rodine. Lucie pokračuje, pripravuje nový album a oslavuje 40-tku,” znie oznam na stránke skupiny Lucie. Fanúšikovia neskrývajú veľký smútok! Sociálne siete zaplavili komentármi, aká je to škoda a že sa končí jedna éra.

David Koller rok zvažoval, že opustí Lucie. S kapelou zažil obdobie najväčšej slávy a ich obľuba stále trvá, napriek tomu sa rozhodol nebyť jej členom. A to nie je všetko! Odchádza aj jeho syn Adam, ktorý v skupine hral na bicie. Koller bol členom Lucie od roku 1987, formácia vznikla o dva roky skôr v Prahe. V rokoch 2004-2012 bola nečinná. Prvý singel “Pár fíglů” jej vyšiel v roku 1988. Nateraz posledný album “EvoLucie” vydala v roku 2018.

Autor: akm