Slovenské kúpele Spa Aphrodite v Rajeckých Tepliciach otvorili letnú sezónu 2024

SMELÉ PLÁNY DO BUDÚCNOSTI

RAJECKÉ TEPLICE (kor) 
– Kúpele Spa Aphrodite budujú značku luxusného kúpeľného zariadenia určeného pre tú najnáročnejšiu klientelu už tri dekády. Aj napriek nepriaznivej ekonomickej situácií v kúpeľníctve a cestovnom ruchu, ktorá bola spôsobená svetovou pandémiou, sa snažia stále zlepšovať a rozširovať liečebné a rehabilitačné portfólio pre svojich návštevníkov.

Stalo sa už dobrým zvykom, že každoročne s príchodom letných dní sa v polovici júna koná v nádhernom rezorte Spa Aphrodite Rajeckých Tepliciach skvelá akcia. A nebolo tomu inak ani tento štvrtok, keď prítomní mali možnosť sledovať unikátne divadelné predstavenie na termálnych bazénoch pod názvom ,,Sila liečivej termálnej vody“ s olympijským nádychom v podaní režiséra Antona Šulíka a choreografa Ladislava Cmoreja, módnu prehliadku JILLO od návrhárky Jany Richtarikovej a napokon záver skvelého podujatia spríjemnila speváčka Tina… Pozvanie prijali skvelí zlatí olympionici a majstri sveta – bratranci Ladislav a Peter Škantárovci, Pavol Hochschorner, Jozef Lohyňa, ale dokonca prišla aj veľká legenda českého futbalu a držiteľ Zlatej lopty z roku 2003 Pavel Nedvěd, ale aj výborná herečka Karin Haydu, Miss Česka 2009 Aneta Vignerová, bývalý tréner belasých, či Trenčína Martin Ševela, herec a spevák Juraj Bača…


 „Už pomaly tridsať rokov sa snažíme priniesť našim klientom nielen špičkovú európsku úroveň služieb, ale priblížiť sa najväčším svetovým zdravotníckym zariadeniam a trendom. Život napreduje, je v rýchlom pohybe v každom smere, a keď chceme byť na výslní, nesmieme ani trochu poľaviť. Aj z tohto hľadiska sa budeme uberať takým smerom, aby sme sa dostali na európsku a svetovú mapu kúpeľníctva, a tomu chceme zacieliť aj naše marketingové a obchodné plány. Musíme ísť predovšetkým do kvality, atraktivity, ale aj wau efektu pre nášho zákazníka, ktorý sem prichádza za relaxom, prevenciou, termálnou liečivou vodou a ozdravovacími produktmi kúpeľov. To je naša súčasná filozofia. Máme vypracovanú novú víziu budúcnosti. Naplánované je komplexné kúpeľné mestečko s rozsiahlou infraštruktúrou, nový rehabilitačný hotel Aphrodite Medical Clinic s väčším medicínskym komplexom na súčasnom štrkovom parkovisku s kapacitou 150 lôžok, zameraný na rehabilitácie a procedúry na neurodegeneratívne ochorenia, chýbať nebude kolonáda – akási duša kúpeľov, niekoľko obchodov, kúpeľná dvorana, revitalizovaný kúpeľný park i športoviská… Všetko je už zobrazené na makete rozvoja kúpeľníctva, ktorá bude dlhodobo umiestnená v Cabarete a klienti si ju budú môcť pozrieť spoločne s korunovačnými klenotmi. O našom rozmachu hovorí aj reč čísel – dnes je naša klientska kapacita okolo 400 ľudí, po vybudovaní by sa vyšplhala až na 800 návštevníkov. Momentálne zamestnávame 220 ľudí, potom by to bolo až do päťsto… Mimochodom zamestnávame desať percent ľudí zo zahraničia, 20% máme hendikepovaných osôb a máme veľký počet žien – až dve tretiny a väčšinou sú to ženy z okolia. A postupne by sme mali preinvestovať viac ako 250 miliónov eur…,” vyslovil sa viceprezident SLK Rajecké Teplice Zdenko Miškolci mladší.

Kúpeľné zariadenie Spa Aphrodite Rajecké Teplice je jednoznačne skvelým miestom oddychu, relaxu, a načerpania novej potrebnej pozitívnej energie. Disponujú prameňmi termálnej vody s teplotou 38 °C a obsahom hydrogénuhličitanov, vápnika a horčíka, ktoré sú vhodné najmä na liečbu pohybového ústrojenstva, neurologických ochorení a chorôb z povolania.

redakcia PremiumNews