Nové priame lety z Bratislavy: Dreamliner spojí Slovensko s exotikou

Bratislava sa chystá na veľký letecký debut – z letiska M. R. Štefánika po prvýkrát vzlietne Boeing 787-9 Dreamliner. Moderné lietadlo, známe svojím komfortom a inovatívnymi technológiami, bude od októbra 2024 lietať na exotické ostrovy Maurícius a Phuket. Cestovná kancelária Čedok, v spolupráci s talianskou spoločnosťou Neos, tak prináša slovenským dovolenkárom nové možnosti, ako sa dostať do vzdialených rajov bez prestupov.

Dreamliner, známy nižším hlukom a čistejším vzduchom v kabíne, sľubuje cestujúcim príjemný let. Na palube sú dostupné tri triedy: economy, economy plus s väčším priestorom na nohy, a business light s polohovateľnými sedadlami a rozšíreným servisom. Priame lety do exotických destinácií budú v zimnom letovom poriadku a prvý let je naplánovaný na 30. októbra 2024.

Čedok zároveň rozširuje svoju ponuku aj o nové lety na portugalskú Madeiru, ktorá štartuje už 24. septembra. Budúce leto navyše prinesie expanziu letov aj z ďalších slovenských letísk, vrátane Piešťan, Popradu a Košíc, čím cestovná kancelária odpovedá na rastúci dopyt po pohodlných a rýchlych spojeniach do obľúbených dovolenkových destinácií.

Pre slovenských cestujúcich tak začína nová éra priamych letov, ktoré otvárajú dvere do sveta bez obmedzení.

redakcia PremiumNews