Legendárny Jágr neprestáva udivovať: Okrem filmu pre fanúšikov chystá veľké novinky!

Legenda českého a svetového hokeja, olympijský víťaz, dvojnásobný víťaz Stanley Cup-u Jaromír Jágr si nedávno v pražskom fórum Karlín užil nekonečný potlesk. Spoločne s VDN Promo a promotérom Petrom Větrovským oznámil veľké novinky, ktoré nezabudnuteľnú 68-čku dostali do novej pozície! 

Počas poslednej nedele počas úspešného gala Noc s legendou, kde Jaromír Jágr rozpovedal druhú časť svojho veľkolepého príbehu pred viac ako 2-tisíc divákmi, nechýbali špeciálni hostia. Okrem uznávaného hudobníka Michala Davida sa k mikrofónu pred dav hokejových fanúšikov postavil aj ďalší člen prestížneho Triple Gold Club-u Jiří Šlégr. Na pódiu rovnako vystúpil tréner úradujúcich majstrov sveta v hokeji Radim Rulík a nechýbal ani prezident českého hokeja Alois Hadamczik

Okrem mnohých exkluzívnych a zákulisných informácií, ktoré si fanúšikovia hokeja vychutnali v doprovode pripravených video-dokrútok, oznámil bývalý hráč Calgary, Floridy, Pittsburgu či Washingtonu atraktívne novinky. Tie sú spojené s jeho novou rolou moderátora v podcaste 68 minutes, v ktorom vyspovedá mnohé známe a úspešné osobnosti spoločne s kamarátom Petrom Větrovským a speváčkou Jitkou Boho. 

„Rozhodli sme sa priniesť príbehy ľudí, ktorí svoj úžasný príbeh nemohli rozpovedať napríklad v dokumente na Netflixe. Preto sme sa s Petrom a Jitkou rozhodli vám tieto príbehy priniesť v našom podcaste. Chceme aby ste videli, že aj naše legendy a hrdinovia mali obdobie, kedy boli na dne a kedy to nešlo, ale vždy našli cestu, aby povstali,“ konštatoval Jágr s mikrofónom v ruke, ktorý rovnako potvrdil, že sa pracuje aj na jeho biografii, ktorá by mohla uzrieť svetlo sveta v roku 2025. 

EMBED – https://www.instagram.com/p/C_sE2NQgQCu/?hl=sk

Do kín sa rovnako chystá ďalší film z produkcie režiséra Větrovského, ktorý má na konte úspešné filmy o Attilovi Véghovi, Janovi Kollerovi či Martinovi Škrtelovi. „Pred štyrmi rokmi som Petrovi povedal, že keď chce mať natočené moje posledné zápasy tak nech točí. Myslel som si, že už končím, ale trošku sa to pretiahlo a jemu predražilo. Chcel by som sa poďakovať všetkým, ktorí nám umožnili s kamerou preniknúť na najzásadnejšie miesta. Chcem poďakovať Pittsburgu Penguins, za ochotu aj Mariovi Lemieuxovi a rovnako aj všetkým spoluhráčom! Verím, že sa vám film bude páčit,“ povedal Jágr. 

EMBED – https://www.instagram.com/p/C_smkD-gQif/?hl=sk

Po úspechu, emóciách a niekoľkonásobnom standing ovation sa Jágr na Noc s legendou predstaví znova. Tentoraz nebude samotným váženým hosťom, v kreslách k nemu pribudne aj česká futbalová hviezda, držiteľ Zlatej lopty za rok 2003, Pavel Nedvěd a rovnako bývalý šampión UFC Jiří Procházka. Noc s legendami športu sa uskutoční už 18-eho decembra v O2 Universum. 

Historicky najlepší Európan, ktorý sa kedy predstavil v NHL sa chystá fanúšikov baviť aj po bezkonkurenčnej kariére, v ktorej sa dostal na absolútny vrchol. 

PR: Robert Kmeťo

redakcia PremiumNews

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *