Barberska konferencia 2024!

Vladimír Kendra tvrdí „spolu sme silnejší” a pozýva na II. československú Barberskú konferenciu!

Vladimír Kendra, barber, holič a školiteľ v oblasti barberingu s hrdosťou oznamuje konanie II. československej Barberskej konferencie, ktorá sa uskutoční 28. septembra 2024 v Refinery Gallery v Bratislave. Táto jedinečná udalosť prinesie inšpiratívny program pre barberov, kaderníkov a všetkých, ktorí sa chcú dozvedieť viac o najnovších trendoch a technikách v oblasti starostlivosti o vlasy a bradu.

Konferencia nadväzuje na úspech II. československej Barberskej konferencie, ktorá sa konala v roku 2022 a zúčastnilo sa jej viac ako 100 odborníkov z celého regiónu. Tohtoročná konferencia sľubuje ešte bohatší program s vystúpeniami 9 inšpiratívnych speakrov z Česka, Slovenska, Talianska, Anglicka a Poľska. Medzi hosťami budú svetoznámi barberi, ktorí sa podelia o svoje skúsenosti a know-how s účastníkmi.

Okrem edukatívnej časti konferencia ponúkne aj módnu prehliadku s fashion dizajnérmi a choreografom Lackom Cmorejom, jedným z najuznávanejších slovenských choreografov. Účastníci si tak budú môcť vychutnať jedinečnú show plnú inšpirácie a kreativity.

Vladimír Kendra, organizátor konferencie, k tomu dodáva: “Mojou ambíciou je vytvoriť platformu pre barberov a kaderníkov, kde sa budú môcť vzdelávať, inšpirovať sa a nadväzovať kontakty. Chcem pomôcť posunúť úroveň barberingu v strednej Európe na novú úroveň a vytvoriť silnú komunitu ambicióznych a kreatívnych ľudí.”

Cena vstupenky na II. československú Barberskú konferenciu je 189 € a zahŕňa stravu, pitný režim a nabitý edukačno-kultúrny program. Za všetky sprievodné aktivity treba spomenúť aspoň účasť Denisa Kováča a jeho podcastu Mozgová atletika, ktorý spája so svetom barberingu zameranie na tvrdu prácu a neustále zlepšovanie svojho potenciálu. Registrácia prebieha na https://www.instagram.com/volodimir_barber/.

Neváhajte a prihláste sa na druhú československú Barberskú konferenciu a staňte sa súčasťou jedinečnej udalosti, ktorá posunie vaše barberingové zručnosti na novú úroveň!

TS: Kristina Melicherova

Martin Petráš

redakcia PremiumNews

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *