Jasná roztancovala Staromestské námestie v Prahe

Netradičné prekvapenie priamo v centre Prahy! Priamo pod orlojom na Staromestskom námestí to rozbalili Igor Rattaj, Michal David a Sagvan Tofi, ktorí tam spolu s tanečníkmi nakrúcali zvučku na otvorenie zimnej sezóny v Jasnej.  

Šokovaní turisti sledovali najprv príchod párty autobusu, z ktorého postupne vystúpili hlavné hviezdy a spolu s nimi aj tanečníci z CreDance pod vedením Lacka Cmoreja oblečení v štýlových outfitoch z 80-rokov. Spoločne si strihli niekoľko tanečných čísel na skladbu Michala Davida Decibely lásky, ktoré ľudia ocenili potleskom. 

Príprava na natáčanie zvučky Winter Jasná Opening trvali mesiac a pol, samotné nakrúcanie zvládol štáb na Strahove a na Staromestskom námestí za jeden deň. „Najťažšie bolo natáčanie na Staromáku, na ktorom je mimoriadne veľa ľudí a nie je jednoduché tam robiť. Zvlášť keď točíte s osobnosťami, ktoré pozná celé Česko aj Slovensko. Ale podarilo sa,“ prezradil režisér Pavol Pitoňák. 

Hlavnou hviezdou a hostiteľom samotného WJO je už tradične šéf TMR Igor Rattaj, ktorý tentoraz zahviezdil v blond parochni a retro outfite. „Každý rok vymýšľame niečo nové, stále lepšie a lepšie a vždy sa do toho naplno zapojím. Tentoraz, keďže najbližší opening bude venovaný 80-tym rokom a má  podtitul DISKOPRÍBEH, sa zo mňa stal tanečník z 80-tych rokov a šofér párty autobusu,“ predstavil svoj originálny outfit a hereckú rolu Igor Rattaj, predseda predstavenstva TMR, a.s.

Zvučka Winter Jasná Opening 2024 bude mať premiéru na sociálnych sieťach horského strediska Jasná 1. 10. 2024.

Winter Jasná Opening ako tradičné otvorenie zimnej sezóny prinesie na posledný novembrový víkend (29.11.-1.12.) bohatý denný aj večerný program. Vyvrcholí veľkolepou párty WINTER JASNÁ OPENING – edícia DISKOPRÍBEH, na ktorej okrem pesničiek 80-tych rokov nebudú chýbať ani vtedajšie gastro špeciality. Jasnú roztancuje legendárny Michal David a jeho retro-hity, vystúpi aj český herec, model a spevák Sagvan Tofi, chýbať nebude ani Illuminate Night Party (Lucca, Andrea Pomeje a Matěj Ruppert), ktorí prinesú tanečnú zábavu a dotvoria atmosféru  Winter Jasná Opening.

PR: Marián Galajda

redakcia PremiumNews

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *