Vladimír Weiss starší oslavuje 60 rokov

Dnes, 22. septembra, oslavuje významné životné jubileum Vladimír Weiss starší, jedna z najväčších postáv slovenského futbalu, ktorý dosiahol úspechy ako hráč i tréner. Rodák z Bratislavy sa do pamäti fanúšikov zapísal najmä ako tréner slovenskej reprezentácie, ktorú doviedol na historické majstrovstvá sveta v Juhoafrickej republike v roku 2010. Pod jeho vedením sa Slovensko prebojovalo až do osemfinále, kde čelilo silnému tímu Holandska.

Weissova trénerská kariéra je plná úspechov aj na klubovej úrovni. Viedol viaceré popredné kluby, vrátane bratislavského Slovana, s ktorým získal množstvo domácich titulov. Jeho výrazný vplyv na slovenský futbal je nepopierateľný, pričom jeho zanietenie a vášeň pre hru inšpirujú ďalšie generácie.

Vladimír Weiss je tiež súčasťou slávnej futbalovej dynastie. Jeho syn, Vladimír Weiss ml., patrí medzi popredných slovenských futbalistov, čím rodina pokračuje v budovaní úspešného futbalového odkazu.

Dnes, pri príležitosti 60. narodenín, patrí Weissovi veľká vďaka za jeho dlhoročný prínos a obrovské úspechy, ktoré dosiahol pre slovenský futbal.

redakcia PremiumNews

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *