Tri titulové zápasy, Česko proti zvyšku sveta: Brichta dostáva ďalšiu šampiónsku príležitosť

Už túto sobotu nás čaká ďalší spoločný turnaj organizácií RFA a IAF s názvom Special Title Night 2. Rovnako ako vlani, aj tentokrát sa diváci môžu tešiť na tri titulové zápasy, v ktorých sa predstavia najväčšie hviezdy organizácie. 

Hlavným ťahákom večera je Leo Brichta, ktorý bezprostredne po jeho spanilej jazde v poľskej KSW dostáva ďalšiu príležitosť stať sa šampiónom. Galavečer prebehne 28.9. a vstupenky naň si môžete zakúpiť v sieťach Ticketportal a Ticketmaster.

Namiesto Mezhidova lepšie postavený súper

Pôvodne mal Leo Brichta čeliť súčasnému RFA šampiónovi ľahkej váhy Arbimu Mezhidovovi. Ten však zo zápasu odstúpil, no náhradný súper Jairo Pacheco by mal byť pre Brichtu ešte ťažšia previerka. Brazílčan nikdy nebol ukončený a jeho jediné dve kariérne prehry prišli v elitnej organizácii Bellator MMA.

Hoci Brichta prehral posledný zápas, keď v Liberci nestačil na rumunského šampióna Mirceu, v rámci organizácie RFA je naďalej neporazený. Až na výnimku jedného zápasu ukončeného na NC, vyhrával či už pod MMA alebo postojárskymi pravidlami. Zaznamenal viaceré skvelé skalpy na čele s Vitom Vokounom či Vítězslavom Rajnochom. Víťaz duelu Brichta vs. Pacheco sa stane šampiónom RFA x IAF.

Kozubovský a Záděra proti Maďarom

Zvyšné dva titulové zápasy zaobstarajú ďalší českí bojovníci Patrik Záděra a Matěj Kozubovský. Záděru čaká šampiónsky duel so súčasným držiteľom titulu Dominikom Bereczkim, pre ktorého pôjde o jeho prvú obhajobu. Bereczki má v rámci RFA tri víťazstvá bez prehry, zatiaľ čo Záděra ťahal za kratší koniec len v súboji s Václavom Sivákom.

Ďalším z dvojice titulových vyzývateľov pod Real Fight pravidlami bude Matěj Kozubovský, ktorého vyzve Tamás Pirik. Kozubovský pred zápasom na tlačovej konferencii priznal, že nebyť jeho posledného zápasu s Csabom Tóthom, pravdepodobne by už nikdy nezápasil. Po výhre v 3. kole na KO sa však všetko zmenilo a razom český bojovník bojuje o titul RFA. 

Okrem trojice titulových zápasov sa fanúšikovia môžu tešiť na viacero konfrontácií bojovníkov RFA proti IAF. V poradí ide už o tretí spoločný galavečer týchto dvoch organizácií. Turnaj prebehne túto sobotu. Vstupenky si môžete zakúpiť v sieťach Ticketportal a Ticketmaster.

PR: Martin Solčan

redakcia PremiumNews

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *