Módna prehliadka Lýdie Eckhardt: Čas odpovie v Bratislave!

Módny svet v Bratislave sa pripravuje na ďalšiu výnimočnú udalosť. Lýdia Eckhardt, uznávaná slovenská módna návrhárka, prinesie svoju novú kolekciu na prehliadku s názvom “ČAS ODPOVIE”, ktorá sa uskutoční 15. novembra 2024 v STARS auditoriu.

Táto udalosť, ktorá je už viac ako tri desaťročia súčasťou slovenského módneho kalendára, láka milovníkov módy nielen na nové kolekcie, ale aj na hlboké myšlienky a emócie. Téma prehliadky – čas – sľubuje viac než len estetický zážitok. Diváci budú vtiahnutí do atmosféry zamyslenia nad vlastnými spomienkami a osobným životným príbehom.

Večer bude sprevádzaný tradične priateľskou atmosférou a po módnej šou bude nasledovať afterparty s občerstvením a tanečnou hudbou. Kaskádovité usporiadanie sedadiel zabezpečí všetkým návštevníkom dokonalý výhľad na módne kreácie.

Vstupenky na podujatie sú dostupné výhradne online prostredníctvom portálu Predpredaj.sk, ktorý garantuje ich pravosť.

Lístky si môže zakúpiť TU:

https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/modna-prehliadka-lydia-eckhardt-s-nazvom-cas-odpovie-2024-11-15/?fbclid=IwY2xjawFfS_JleHRuA2FlbQIxMQABHdZnpO7Yp5gIaDQMjMdqCL-kWZ_JiLCqtMsCLXHNFkrm1wmDvVvImbf-VA_aem_n_SE666nE3DMhqyVKUrdqA

redakcia PremiumNews

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *