Najvyhrotenejšie FACE-OFF! Raper obeťou tvrdého útoku

Fanúšikovia celebritných boxerských zápasov sa už netrpezlivo tešia na 26. október, kedy Fight Night Challenge usporiada siedme podujatie. V bratislavskej Gopass Aréne sa stretnú najznámejšie tváre organizácie, influenceri či profíci. Po druhej epizóde relácie FACE-OFF je jasné, že pôjde o mimoriadne vyhrotené súboje.

Jedným z najväčších prekvapení bolo nedávne oznámenie duelu medzi hviezdou FNC Flexkingom a Králom Pablom, ktorý sa predtým predstavil v projekte Clash of the Stars. Medzi najvyostrenejšie súboje patrí aj stret v podaní barberov Kris The B a Mayo Nidas. Temperamentná štvorica sa stretla po boku moderátorov Samuela Miškova a Patrika “Rytmusa“ Vrbovského, čo prinieslo pikantnú šou od prvej do poslednej minúty.

Okrem búrlivých slovných potýčok v samom závere FACE-OFF 2 došlo aj na fyzické konfrontácie. Ich súboje na FNC 7 teda nebudú len o prekonávaní nových výziev, ale pôjde o nekompromisné vyrovnávanie účtov.

EMBED: https://www.youtube.com/watch?v=4aPfUDlSXnE 

Najskôr sa proti sebe postavili barberi, ktorých pohľady boli poriadne intenzívne. V poslednej chvíli “staredownu“ situáciu vyhrotila tvrdá facka Mayo Nidasa. Nebyť rýchleho zásahu ochranky, zrejme by tento konflikt prerástol do ostrejšej prestrelky.

Pri druhom “staredowne“ si síce Flexking pre istotu nasadil chránič na zuby, no napokon  mu to nebolo nič platné. Král Pablo na neho vytiahol prekvapujúci “takedown“ hodný klietky MMA. 

EMBED: https://www.instagram.com/p/DAyUycxNWoV/ 

Turnaj FNC 7, ktorý sa 26. októbra uskutoční v bratislavskej Gopass Aréne, okrem týchto dvoch pikantných stretov prinesie množstvo ďalší atraktívnych duelov. Chýbať nebudú ani populárne mená zo sveta šoubiznisu ako Marián “Fučo“ Fučík, Filip Sulík či hviezda z relácie “Zámena manželiek“ Jozef “Banán“ Dunajčan. Vrcholom večera bude vystúpenie špičkového boxera Erika Tlkanca proti trom súperom v troch kolách. Jeho kvality postupne preveria Patrik Rigodanzo, Patrik Lakatoš a Michal “Mikefitko“ Kováčik. Fanúšikovia sa môžu tešiť aj na tretí ženský zápas v histórii FNC medzi Azrou a Ellou z reality šou “Farma“. Lístky sú dostupné v sieti predpredaj.sk. PPV sledujte na platforme JOJ Play.

PR: Kamil Schreiber

redakcia PremiumNews