Populárny český influencer a známy televízny moderátor vstupuje do nového boxerského megaprojektu Hell Boxing Kings!

Influencer, fitness nadšenec, powerliftér a bývalý charizmatický televízny moderátor, Immanuel Adenubi, je pripravený prijať novú športovú výzvu, keď vstúpi do ringu v DVTK Aréne v Miškovci, v rámci jednej z najrevolučnejších boxerských súťaží, Hell Boxing Kings. 190 cm vysoký, impozantný mladík, je doslova stavaný na reprezentáciu Česka v influencerskej kategórii ťažkej váhy. Táto česká fitness hviezda, ktorú na sociálnych sieťach sleduje takmer 600-tisíc ľudí, teraz presedlala do sveta boxu.

Dvadsaťšesťročný influencer na seba strhol pozornosť už na začiatku svojej kariéry, keď získal tretie miesto v prestížnej súťaži “Muž roku 2019”. Hoci jeho exotický vzhľad môže byť mätúci, narodil sa v Prahe, ale jeho korene siahajú do Nigérie. Víťazstvo v súťaži krásy raketovo zvýšilo jeho čísla na sociálnych sieťach a vyčlenilo mu priestor vo fitness a zábavnom priemysle. Svojou pútavou osobnosť zaujal aj známu českú stanicu, ktorá mu ponúkla úlohu moderátora lifestylovej relácie „Showtime“

Hoci je Immanuel známy svojou pozitívnou energiou a optimistickým pohľadom na život, jeho disciplína a oddanosť k športu sú obdivuhodné. Na začiatku tohto roka súťažil na majstrovstvách Európy v silovom trojboji, kde si v troch disciplínach vytvoril osobné rekordy s dychberúcimi zdvihmi s celkovou hmotnosťou 775 kg. Zaujímavosťou je, že zastáva silnú antidopingovú politiku. Počas účasti na rôznych fitness súťažiach nikdy nepoužil ani jeden anabolický steroid. „Som silným zástancom prirodzenej kulturistiky. Ľudia mi hovoria, že som jednoducho genetický boh. Rozhodol som sa im dokázať, že som nikdy nič nebral,“ hovorí vo svojom poslednom videu na populárnej video platforme. 

Teraz sa mladý fitnesák plne sústredí na box. Jeho odhodlanie v kombinácii s obrovskou silou zo silového trojboja z neho robí doslova silného súpera v ringu. Nenechajte sa zmiasť jeho priateľským správaním a šarmantnou osobnosťou, keď si nasadí rukavice, jeho odhodlanie dosiahnuť svoje ciele sa rozbehne na plné obrátky. Sledujte sociálne siete Hell Boxing Kings, aby ste videli jeho ďalšieho celebritného súpera, ktorý sa pokúsi zmerať sily s touto svalnatou mašinou. 

Hell Boxing Kings, revolučný projekt, ktorý spája tradičný box s novou energiou moderných influencerov, uvidí v Miškolci celebrity z 10 krajín Európy, ktoré sa postavia proti sebe tvárou v tvári. Celkovo 32 talentov tradičného olympijského športu v štyroch rôznych váhových kategóriách si už zabezpečilo postup do štvrťfinále v druhej fáze. Séria vyvrcholí štyrmi turnajmi na konci kalendárneho roka 2024, v hre je až 1 milión dolárov a Immanuel Adenubi je určite jedným z tých, ktorých treba sledovať.

Nenechajte si ujsť jeho debutový zápas na podujatí Hell Boxing Kings, keď vstúpi do ringu s jasným cieľom, zasadiť „PEKELNÝ“ úder! Teraz máte šancu zabezpečiť si lístky na 4 nezabudnuteľné galavečery. Tešiť sa môžete aj na ďalších atraktívnych bojovníkov, ako je jeho česká kolegyňa Denisa Valová, slovenský zabávač Samuel Miškov alebo chorvátsky tanečník a hudobník Matija Lazarevič. 

EMBED: https://www.instagram.com/p/C7hJi9kIOP9/?img_index=1 

PR: Robert Kmeťo

redakcia PremiumNews