Pražské Winter Games so slovenským derby: Derby Slovana s Košicami jednou z ozdôb výnimočnej hokejovej udalosti!

Fanúšikovia hokeja sa môžu tešiť na výnimočnú udalosť. V predvianočnej atmosfére si môžete vychutnať WINTER HOCKEY GAMES, ktoré sa uskutoční 5. až 8. decembra na Letnej oproti futbalovému štadiónu Sparty Praha. Na Letenskej pláni vyrastie jedinečná hokejová aréna s kapacitou pre 16-tisíc fanúšikov. Okrem zápasu najvyššej nemeckej ligy Penny DEL, dvoch súbojov českej najvyššej ligy ELH sa na výnimočnej udalosti stretne v slovenskom derby HC Slovan Bratislava s HC Košice. 

Zápas historicky najúspešnejších tímov Slovenska sa odohrá pred sobotným šlágrom, v ktorom Sparta Praha privíta Kometu Brno. Fanúšikovia oboch slovenských tímov sa okrem unikátneho derby zápasu môžu tešiť na priestrannú fanzónu, ktorá je pojatá v duchu klasických vianočných trhov. Celkovo je na programe sedem atraktívnych hokejových duelov počas štyroch dní. 

EMBED – https://www.youtube.com/watch?v=OTInL0yBZVk

Na Winter Hockey Games nebude chýbať rovnako atraktívny zápas legiend, v ktorom sa predstavia najlepší hráči slovenského a českého hokeja ako Patrik Eliáš, Jakub Voráček či bývalý futbalový brankár londýnskej Chelsea Petr Čech. Zo Slovákov si nasadí korčule hneď niekoľko hráčov, ktorých hviezdna kariéra zostane navždy spätá s NHL. Svetoznáme mená hokejového neba budú pribúdať ich predstavením na sociálnych sieťach Winter Hockey Games.

Na „Mikuláša“ (6.12.) si to rozdá v súboji nemeckej DEL ligy tím Grizzlys Wolfsburg s Red Bull Mníchov a v rovnaký deň v súboji českej Tipsport ELH vyzve prvoligová Plzeň České Budejovice. Po českom a slovenskom derby, ktoré je naplánované na 7. decembra sa v  záverečnom dni hokejového víkendu fanúšikovia môžu tešiť aj na spomínaný duel českých legiend, ktoré nastúpia proti výberu sveta. Celý program odštartuje vo štvrtok 5.12. od 16:00 duelom o Pohár Primátora hl. města Prahy, v ktorom proti sebe nastúpia univerzitné výbery Slovenska a Česka. 

EMBED – https://www.instagram.com/p/DAAqc0msxgc/

Nabité hokejové dni v srdci Prahy s výhľadom na Pražský hradkatedrálu sv. Víta sú pripravené hostiť verných fanúšikov z Čiech, Slovenska či Nemecka. Pre fanúšikov Slovana a Košíc budú rovnako ako pre iné ligové tímy vytvorené na tribúnach za bránkami fanúšikovské sektory. Aj za hranicami tak môžu mať “oceliari“ či “belasí“ pocit domácej atmosféry pod holým nebom. Lístky na jedinečnú udalosť dostupné v sieti Ticketportal.cz.

Simona Caňová

Projektový manažér Infinity Brands 

redakcia PremiumNews