Tina naspievala pieseň k filmu Lóve 2

Tento mesiac dorazí do kín akčný thriller Jakuba Kronera Lóve 2. No titulnú pieseň Údolie tieňovktorú naspievala Tina, si môžeme vypočuť už teraz. K emotívnemu songu v príjemne romantickom tempe s jedinečne zafarbeným hlasom našej soulovej a R&B divy vznikol aj video klip. Na tej istej streche s panorámou Bratislavy, kde sú si hlavní hrdinovia Maťo a Veronika najbližší.

Text piesne Údolie tieňovnapísal ADiss, hudbu zložil SmartVypočujete si ju na streamoch a čoskoro vo všetkých dobrých rádiách, alebo si pozrite video. Zaručene vám spraví náladu do premiéry filmu.

Netrpezlivo očakávanú filmovú novinku prinesie na plátna kín distribučná spoločnosť Continental film už 24. októbra. Oplatí sa sledovať aj 2ovefilm na Instagrame, neuniknú Vám žiadne zaujímavosti. 

Synopsa: Romantický vzťah Maťa a Veroniky sa zmení na komplikovaný, životu nebezpečný trojuholník.  Zasiahne ich brutálny boj o moc, v sieti intríg a korupcie v tieni mafie, ktorá sa neštíti ani politickej vraždy. Thajsko sa zdá byť dostatočne ďaleko – ideálny úkryt pre pár zločincov z východnej Európy, ktorí netušia, že sa sami môžu stať ľahkou korisťou pre väčších predátorov.

Ako v tomto šialenstve obstojí osamelý bojovník, ktorý bojuje s tieňmi vlastnej minulosti? Môže ho ešte zachrániť nejaká láska a dokáže si to uvedomiť, kým nebude neskoro? Dá sa vôbec z tohto šialeného kolotoča uniknúť? 

TS: Zuzana Vašková

PR: Peter Gašparík

redakcia PremiumNews

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *