Šokujúce odhalenie z Paríža! Matovič ukázal, aké lacné je tam maslo a tvrdo skritizoval Fica a Pellegriniho!

Igor Matovič, líder hnutia Slovensko, sa prihovoril svojim priaznivcom priamo z luxusného Paríža. V krátkom videu, ktoré zverejnil na sociálnych sieťach, ukázal cenu klasického masla v miestnych potravinách. To, čo zistil, mnohých zaskočilo!

Matovič porovnal cenu parížskeho masla s cenami na Slovensku a zdalo sa mu neuveriteľné, že v jednom z najdrahších miest sveta stojí maslo menej ako v slovenských obchodoch. „Ako je možné, že v Paríži si bez problémov kúpite maslo za nižšiu cenu ako u nás? Vlastne, ak máte šťastie, možno ho nájdete v akcii za tú istú cenu ako u nás,“ ironicky dodal Matovič a hneď nato namieril svoje kritické slová na slovenskú vládu.

Podľa neho sú ceny potravín na Slovensku výsledkom nečinnosti premiéra Roberta Fica a prezidenta Petra Pellegriniho, ktorých priamo oslovil vo svojom videu. Matovič tak priamo poukazuje na ekonomickú situáciu v krajine a žiada odpoveď na to, prečo sa bežní Slováci musia vyrovnávať s vysokými cenami potravín. Reakcia verejnosti na jeho slová bola okamžitá, pričom mnohí sa pridali k jeho kritike vlády.

Bude zaujímavé sledovať, či sa Fico a Pellegrini vyjadria k Matovičovmu vyhláseniu, alebo sa rozhodnú tento útok prehliadnuť. Jedno je však isté—tento parížsky výstup určite rozvíril hladinu slovenskej politiky!

Exkluzívne video TU:

Zdroj video: Facebook, Igor Matovič

redakcia PremiumNews

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *