Kariéra EXPO 2024: Veľtrh práce v Bratislave, ktorý môže zmeniť vašu budúcnosť

Dnes sa v Starej tržnici v Bratislave koná tretí ročník veľtrhu práce Kariéra EXPO 2024. Toto jednodňové podujatie prináša návštevníkom príležitosť naštartovať kariéru, získať nové kontakty a získať cenné rady od odborníkov z rôznych odvetví.

Veľtrh je otvorený pre všetkých – od študentov, ktorí hľadajú svoje prvé pracovné skúsenosti, až po skúsených profesionálov, ktorí zvažujú zmenu smerovania. Kariéra EXPO ponúka bohatý sprievodný program, v ktorom si návštevníci môžu skonzultovať svoje životopisy, absolvovať testy z jazykových a IT zručností, či získať cenné rady na zlepšenie svojich pracovných návykov.

Stretnutie so zamestnávateľmi a personalistami z rôznych sektorov môže byť kľúčovým krokom pre každého, kto hľadá nové možnosti rozvoja. Pripravené sú tiež workshopy zamerané na osobnostný rast a prednášky odborníkov, ktorí pomôžu návštevníkom identifikovať ich silné stránky a potenciál.

Kariéra EXPO 2024 je miestom, kde sa spája vzdelávanie a kariérne príležitosti. V dnešnej dobe, keď sa pracovný trh neustále mení, ponúka veľtrh jedinečnú šancu nájsť inšpiráciu a správne smerovanie pre svoju budúcnosť. Ak hľadáte zmenu alebo len chcete zistiť, aké možnosti sú pre vás dostupné, neváhajte navštíviť tento výnimočný veľtrh v srdci Bratislavy.

Viac informácií TU:

https://karieraexpo.zoznam.sk/

redakcia PremiumNews

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *