Mladá speváčka ALYA vydáva novú pieseň o ženskej emancipácii

ALYA, vlastným menom Angelika Kollmannová vydáva svoj nový singel NEBO PEKLO, ktorým sa odkláňa od svojej doterajšej tvorby. Rytmická pieseň vyzdvihuje ženskú emancipáciu a ALYA tak prechádza z jemných, či emotívne orientovaných piesní na tému sebaistoty.

„Táto skladba je pre mňa významným míľnikom v mojej tvorbe. Začínam ňou novú hudobnú, a tak trochu aj životnú etapu. Po prvýkrát vydávam pieseň, v ktorej sa cítim naozaj sebavedomo, odvážne a slobodne. Je to pre mňa celkom nová poloha, hlasová, rovnako ako aj charakterová, no cítila som sa v nej veľmi dobre.“Opisuje pocity zo zmeny nadaná speváčka.

Za produkciou piesne “NEBO PEKLO“ stojí slovenský producent Maxx Mikloš, ktorý je stále viac spájaný so zvučnými menami zo sveta hudby, ako napríklad Majself, Tommy Kotty, Alan Murin, či Nela Pocisková. ALYA s producentom pracuje dlhodobo a tvrdí, že aj vďaka nemu sa odhodlala skúsiť nahrať niečo, čo pre jej hudbu nie je typické.

O videoklip s nádychom luxusu a atmosférou polarity sa zaslúžil Pierre Lexis, ktorého tvorba hudobných klipov sa čoraz viac objavuje v YouTube trendoch. Počas celého videoklipu sa v ňom striedajú kontrastné scény počas jazdy autom, vyobrazené rozličnými spôsobmi.

„Vo videoklipe stelesňujem protiklady dobra a zla, anjela a diabla, neba a pekla, zatiaľ čo jazdím v rýchlych, lesklých autách. Taktiež obsahuje zábery, v ktorých som obklopená plastovými figurínami. Tie symbolizujú povrchnosť a zameranie dnešnej doby na vonkajšiu krásu, pri ktorej často absentuje istá duševná hĺbka.“Dodáva k videoklipu ALYA.

Speváčku, ktorá je dcérou známeho hudobníka Otta Kollmanna môžeme poznať vďaka jej doterajším piesňam ako napríklad SORRY, či NEBO v spolupráci so spevákom Matúšom Kolárovským, alias YAELom. Jej cieľom je v najbližšej dobe čo najviac tvoriť a byť konzistentná. Novej tvorby sa teda môžeme dočkať už tento rok. 

„Myslím, že môžem prezradiť, že v tomto roku môžete odo mňa čakať ešte niekoľko noviniek.“ Hovorí ALYA, ktorá má v pláne písať viac piesní podobných jej terajšej novinke, “NEBO PEKLO“. 

Pesničku si už teraz môžete vypočuť na všetkých digitálnych hudobných platformách.

 

TS: Bibiána Lazarová

redakcia PremiumNews

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *