Gastronomy Slovakia 2025: Elita gastronómie sa stretne v Bratislave

Už 29. apríla 2025 sa v Refinery Gallery v Bratislave uskutoční 10. ročník prestížneho sympózia GASTRONOMY SLOVAKIA. Podujatie, ktoré každoročne priťahuje špičku slovenskej i medzinárodnej gastronómie, sľubuje bohatý program plný inšpirácie, trendov a delikátnych chutí.

Účastníci sa môžu tešiť na workshopy, masterclassy i motivačné diskusie s osobnosťami ako Andrea Aprea a Konstantin Filippou, držiteľmi michelinských hviezd. Slovenskú scénu budú reprezentovať TOP šéfkuchári ako Daniel Tilinger a Peter Duranský. Novinkou je súťaž Gastronomy Slovakia Pastry Cup pre profesionálov aj hobby cukrárov, ktorú povedie svetová cukrárka Eveline Wild.

Súčasťou podujatia budú aj raňajky s farmármi, diskusie o slow foode a udržateľnosti, ochutnávky vín a gastronomických špecialít.

GASTRONOMY SLOVAKIA 2025 bude nielen sviatkom skvelej kuchyne, ale aj miestom stretnutí, zdieľania vedomostí a kulinárskych zážitkov, ktoré inšpirujú celú gastronomickú komunitu.

Viac informácií TU:

https://gastronomyslovakia.sk/produkt/vstupenka-na-gastronomy-2025/?utm_source=campaign&utm_medium=email&utm_campaign=gastronomy_slovakia_-_oslovenie_restauracii_a_hotelov&bid=7bQ6nNia11vhbKkdAwerZzg%252bwEWfmR9DYscD%252fZ1wzIC6p5LoWDUx68KBqnMv%252brX%252f&bgid=aHzfvfdzCcJapy7t%252bXb3U%252b82758gsq89UasPs6OMDQBlfKb0QFBjrvgzlRjEvM5Q

redakcia PremiumNews

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *