Už 29. apríla 2025 sa v Refinery Gallery v Bratislave uskutoční 10. ročník prestížneho sympózia GASTRONOMY SLOVAKIA. Podujatie, ktoré každoročne priťahuje špičku slovenskej i medzinárodnej gastronómie, sľubuje bohatý program plný inšpirácie, trendov a delikátnych chutí.
Účastníci sa môžu tešiť na workshopy, masterclassy i motivačné diskusie s osobnosťami ako Andrea Aprea a Konstantin Filippou, držiteľmi michelinských hviezd. Slovenskú scénu budú reprezentovať TOP šéfkuchári ako Daniel Tilinger a Peter Duranský. Novinkou je súťaž Gastronomy Slovakia Pastry Cup pre profesionálov aj hobby cukrárov, ktorú povedie svetová cukrárka Eveline Wild.
Súčasťou podujatia budú aj raňajky s farmármi, diskusie o slow foode a udržateľnosti, ochutnávky vín a gastronomických špecialít.
GASTRONOMY SLOVAKIA 2025 bude nielen sviatkom skvelej kuchyne, ale aj miestom stretnutí, zdieľania vedomostí a kulinárskych zážitkov, ktoré inšpirujú celú gastronomickú komunitu.
Viac informácií TU:
redakcia PremiumNews