Na tohtoročnom MONACO JACHT SHOW 2023 – Uvidíte skutočné super veľké jachty! Ktoré len tak bežne inokedy ani neuvidíte

Jedinečná výstava, na ktorej sa predstaví až 600 lodí a mnoho najrôznejších vystavovateľov a populárnych značkových výrobcov super jácht, z tohto oboru. Z toho bude zhruba viac ako 100 mega jácht s dĺžkou blížiacou sa päťdesiatim metrom, z ktorých viac ako 20 ich bude mať v Monaku celosvetovú premiéru. Priemerná hodnota vystavených jácht bude neuveriteľných 27 miliónov eur (cca 690 miliónov Sk).

Výstava sa v Monaku každoročne koná už od roku 1991. V rámci prvého ročníka sa v monackom prístave Hercules predstavilo celkom 32 jácht s priemernou dĺžkou 31 metrov. V tohtoročnej flotile sa predstaví aj jachta dlhá 107 metrov a celkom 21 lodí prekročí dĺžku 60 metrov s priemernou dĺžkou 75 metrov.

Hostia na tejto prestížnej a dôležitej svetovej udalosti, uvidia všetky zaujímavé novinky a tie najprestížnejšie kúsky a technológie, ktoré sú teraz v jachtárskom svete k dostaniu. Vzhľadom na to, že s luxusnými jachtami idú ruka v ruke aj prémiové vozidlá, na tejto udalosti sa predstavia aj zaujímavé lukratívne automobily.

Podujatie sa koná od 28. do 1. septembra 2023, a to vždy od 10:00 – 18:30 v monackom prístave Port Hercules. Jedná sa o jednu z najväčších jachtárskych udalostí na svete, v rámci ktorej sa koná viac ako 100 ďalších veľmi exkluzívnych eventov po celom Monaku. Tento rok sa predpokladá návštevnosť viac ako 45 000 ľudí, ktorí sú predovšetkým často z radov potencionálnych kupcov nových jácht.

Zdroj: Radovan Charfo