Borderlands: komediálna strieľačka s Cate Blanchettovou a Kevinom Hartom je práve v kinách

Dychberúce vizuálne efekty, svojrázny humor a parádne hviezdne obsadenie – na filmové plátna dorazila dlho očakávaná snímka režiséra Eliho Rotha Borderlands. Kto si nenechal ujsť jej slávnostnú premiéru? 

Snímka Borderlands je nakrútená podľa oceňovanej najpredávanejšej počítačovej a konzolovej hry na svete. Držiteľka mnohých významných cien Cate Blanchett sa v nej ako neslávne známa lovkyňa ľudí Lilith so záhadnou minulosťou neochotne vráti do svojho domova na Pandoru. Jej úlohou bude nájsť zmiznutú dcéru Atlasa, ktorého stvárňuje Édgar Ramírez. Lilith vytvorí počas misie nečakané spojenectvo s Kevinom Hartom alias skúseným žoldnierom Rolandom, Arianou Greenblattovou, divokou predpotopnou demolátorkou Tiny Tinou, Florianom Munteanuom – jej svalnatým ochrancom Kriegom, Jamie Lee Curtisovou ako čudáckou vedkyňou Tannis a Jackom Blackom v role múdreho robota Claptrapoma.  

Títo nepravdepodobní hrdinovia budú musieť spoločne bojovať proti mimozemskému druhu a nebezpečným banditom, aby odhalili jedno z najvýbušnejších tajomstiev Pandory. Osud vesmíru môže byť v ich rukách – oni však budú bojovať za čosi viac: jeden za druhého.

Na slávnostnej premiére, ktorá sa konala v stredu v priestoroch bratislavského kina Cinemax Borry Mall, nechýbali milovníčky a milovníci videohier a ani filmoví fajnšmekri. Do IMAX sály dorazili producentka a prezidentka SFTA Katarína Krnáčová, tanečník Jaro Bekr, speváčka Natália Hatalová, moderátorka Lenka Debnárová, Beáta Rusnáková z Ruže pre nevestu či mnoho populárnych influencerov. 

Trailer:  

PR: Radomír Brhlík

redakcia PremiumNews