Brichta, Záděra a Kozubovský v titulových zápasoch: Kde sledovať RFA x IAF: Special Title Night 2?

Už zajtra vypukne galavečer RFA x IAF: Special Title Night 2, ktorý prinesie tri titulové zápasy. V nich sa trojica českých bojovníkov pokusí získať šampiónsky opasok proti zahraničným súperom, pričom večer doplnia konfrontácie bojovníkov oboch organizácií a súboj Václava Siváka s bulharským šampiónom Stoykovom.

Platforma PPV

Tak ako posledné galavečery, aj tento sa bude vysielať prostredníctvom platformy Realsport.tv. Zatiaľ čo pre české publikum platí cena 330 kč, slovenskí fanúšikovia zaplatia necelých 12 eur. V cene PPV sú kompletne všetky zápasy od free prelims až po hlavný zápas o šampióna RFA x IAF v ľahkej váhe.

V ňom vyzve Leo Brichta brazílskeho bojovníka Jaira Pacheca, ktorý nikdy v kariére nebol ukončený. Jeho jediné dve kariérne prehry prišli v organizácii Bellator a hoci bol náhradníkom do tohto zápasu, vo svetovom rebríčku je výrazne lepšie postavený než aktuálny šampión RFA, Rakúšan Arbi Mezhidov.

O ďalšie dva tituly si to rozdá Česko s Maďarskom. Patrik Záděra vyzve v jeho prvej obhajobe šampióna pod Real fight pravidlami do 75 kg Dominika Bereczkého, ktorý v rámci RFA nazbieral tri dominantné víťazstvá. S výnimkou zápasu so Sivákom, v RFA neprehral ani Záděra a z celej karty je práve duel Berezcki vs. Záděra kurzovo najvyrovnanejší. Po odchode šampióna Lutterbacha zabojujú o uvoľnený titul vo váhe do 81 kg Matěj Kozubovský a Tamás Pirik.

Sivák v superfighte

Hoci je Václav Sivák objektívne väčšou hviezdou než Záděra, Bereczki, Kozubovský či Pirik, na akrte nastúpi ešte pred nimi. Jeho duel s Konstantinom Stoykovom totiž nebude titulový. Uskutoční sa v dohodnutej váhe do 69 kilogramov, teda váhová prevaha by mala byť mierne na strane Bulhara. Či s tým však dokáže správne naložiť, zistíme až na zajtrajšom turnaji. Celý ho môžete sledovať prostredníctvom platformy PPV.

PR: Martin Solčan

redakcia PremiumNews

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *