Brno v sobotu privíta veľkolepú módnu show Czech Fashion Week

Brno – V rámci tradičných veľtrhov STYL a KABO sa v sobotu 24. augusta na brnenskom výstavisku bude konať aj veľkolepá show CZECH FASHION WEEK, určená všetkým milovníkom módy a dizajnu. Pripravila ju produkcia rovnomennéj spoločnosti Ing. Jiřího Morštadta.

Tá má už tento rok za sebou výročnú prehliadku dvadsaťročnej tvorby Osmanyho Laffitu v Českej republike. Konala sa v júni v netradičných priestoroch Triumfálneho schodiska historickej budovy Národného múzea a bola po všetkých stránkach úspešná. Na schodisko a ochozy vynieslo originálne šaty 65 popredných modeliek a prítomní diváci boli doslova nadšení. V Brne sa postupne predstavia šesť módnych návrhárov a značiek. Módny večer sa začne o 19 hodine kolekcia extravagantných modelov Aničky Tejklovej, nasledovať bude prehliadka módneho domu Nefeli Exclusive & Cleofe Finati s pánskym oblečením, diváci sa môžu tešiť na modely módnej ikony Jitky Klett, spoločenské šaty moravského návrhára Luďka Hanáka, tvorbu Heleny Bedrnové a plavky a plážové oblečenie značky Fashion Island Liliany Augustinovej. Večerom bude sprevádzať moderátorka TV Nova a nositeľka viacerých titulov zo súťaží krásy Iveta Lutovská. Zatiaľ čo spomínané veľtrhy sú určené predovšetkým pre odbornú verejnosť a obchodníkov, Czech Fashion Week je zameraný na širokú verejnosť. Tomu je prispôsobená aj výška vstupného, ktoré začína na sume 300 korún za osobu. Lístky sú ešte k dispozícii na:

https://www.czechfashionweek.eu

Osobnú záštitu nad akciou prevzali hejtman Jihomoravského kraja Jan Grölich, primátorka Brna Markéta Vaňková, generálny riaditeľ BVV Jan Kubata a ďalšie významné osobnosti.

TS: Martina Hloupá, DiS

redakcia PremiumNews