Celosvetovo známy DJ a producent Toby Romeo a Ben Cristovao spojili sily na letnom tanečnom tracku “Fire”.

Hitmakera, speváka a songwritera Bena Cristovao nie je potrebné v Česku ani na Slovensku predstavovať. Po svojich posledných projektoch HRA1 s rapperom Nik Tendom, albume PRIMITIVO REMIXES vol.1 a hite “Heartbreaker” s Miraiom Navrátilom a Davidom Kollerom, prichádza s novou zahraničnou spoluprácou. So svetovou hviezdou, DJom a producentom Toby Romeom vydáva letný singel “Fire”. Videoklip k nemu umelci natočili kúsok za Prahou.

Do medzinárodných vôd začal Ben Cristovao prenikať v roku 2022 s tanečným hitom “Future Champ”, ktorý s ním vytvoril špičkový poľský DJ Tribbs. Po tomto úspechu nasledoval minuloročný letný hit “Brighter Day” s vychádzajúcou hviezdou Sarou James. Teraz Ben Cristovao prichádza s dokonalým soundtrackom letných dní, ktorý sa volá “Fire” a na ktorom s ním spolupracoval legendárny DJ a producent Toby Romeo. Letným hitom Ben Cristovao láka na svoj najväčší koncert v pražskom Edene, kam so svojou kapelou prinesie 7. júna 2025 svetovú show.

„’Fire’ je track, ktorý mám v šuplíku ako koncept už dlhší čas a konečne si našiel správny beat, a to s Tobym. Keď sme sa v berlínskom štúdiu spoznali, hneď sme vedeli, že chceme urobiť afro-house a budeme chcieť spojiť to najlepšie z oboch svetov. Toby Romeo má neskutočný talent na to vypočuť si vašu víziu a zároveň do toho zapracovať svoj rukopis. Verím, že sme v songu našli unikátny prienik a teším sa, čo na to ľudia povedia,“ priblížil spoluprácu na novinke “Fire” Ben Cristovao.

Pre natáčanie videoklipu sa obaja interpreti stretli kúsok za Prahou. Tu natočili spolu s kreatívnym tímom Butterfly Kids na čele s režisérom Nicolasom Ullmanom dokonalé akčné zábery v duchu “Fire”. Hlavnú ženskú rolu stvárnila profesionálna tanečnica Anna Riebauerová.

Populárny DJ a producent Toby Romeo si vydobyl meno na hudobnej scéne už vo veľmi mladom veku. Počas svojej kariéry spolupracoval s mnohými slávnymi menami, ako sú Alan Walker, Nicky Romero, 220 KID, Matt Sassari, Izzy Bizu, YouNotUs a mnoho ďalších. Za zmienku určite stojí aj jeho globálny megahit “Where The Lights Are Low”, na ktorom s ním spolupracovali Felix Jaehn a FAULHABER. Dva milióny poslucháčov mesačne na Spotify a milióny streamov na jeho singloch hovoria samy za seba. Na zoznam týchto úspešných spoluprác sa teraz pripíše aj Ben Cristovao, ktorý prepožičal svoj energický vokál letnému hitu “Fire”!

PR: Tereza Burdová

redakcia PremiumNews