Deadpool & Wolverine v Londýne

Štúdio Marvel zverejnilo fotografie z fanúšikovského podujatia “Deadpool & Wolverine” v Londýne – ďalšej zastávky v rámci globálneho turné kampane. K hviezdam Ryanovi Reynoldsovi, Hughovi Jackmanovi, Emme Corrinovej a Robovi Delaneymu spolu so psom Peggym (Dogpool) sa na vzrušujúcom podujatí, ktoré sa konalo v Eventim Apollo v londýnskom Hammersmithe, pripojili režisér Shawn Levy a výkonní producenti Louis D’Esposito a Wendy Jacobson. Po bitke kapiel “Deadpool & Wolverine” hviezdy a tvorcovia filmu vystúpili na pódium, aby nadšeným fanúšikom predstavili pohľad na zábery z pripravovaného filmu. 

Film štúdia Marvel “Deadpool & Wolverine” prinesie 25. júla ultimátny, kultový, filmový tímový súboj. 

Shawn Levy režíruje film “Deadpool & Wolverine”, v ktorom si zahrajú Ryan Reynolds, Hugh Jackman, Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni a Matthew Macfadyen.      

Kevin Feige, Ryan Reynolds, Shawn Levy a Lauren Shuler Donner sú producentmi a Louis D’Esposito, Wendy Jacobson, George Dewey, Mary McLaglen, Josh McLaglen, Rhett Reese, Paul Wernick a Simon Kinberg sú výkonnými producentmi.  Scenáristami filmu “Deadpool & Wolverine” sú Ryan Reynolds & Rhett Reese & Paul Wernick & Zeb Wells & Shawn Levy.

PR: Perla Žinčíková

redakcia PremiumNews