Exminister Naď: PS ide zase do ulíc demonštrovať, ja sa nezúčastním!

Exminister obrany a súčasný predseda Demokratov, Jaroslav Naď, ostro odmietol účasť na protestoch organizovaných stranou Progresívne Slovensko. V reakcii na plánované demonštrácie, ktoré majú niesť kritiku voči nedávnym zmenám v RTVS, Naď verejne vyhlásil svoje rozhodnutie nezúčastniť sa na “straníckej kampani PS-ka”.

Naď vyjadril skepticizmus ohľadom účasti ďalších politických strán na týchto protestoch a naznačil, že ide o čistú stranícku akciu. Taktiež upozornil na objednané námestia v Bratislave, ktoré podľa jeho tvrdenia súvisia s aktivitami Progresívneho Slovenska.

“Je to ich vec, nech robia ako chcú, toto je zjavne ich stranícka kampaň, neparticipuje na tom nikto ďalší,” zdôraznil exminister obrany.

Progresívne Slovensko, pod vedením Michala Šimečku, plánuje protesty sústrediť na schválené zmeny v právnom rámci verejnoprávnej RTVS. Šimečka naznačil možnosť spolupráce s ďalšími opozičnými stranami, ale zatiaľ sa zatvára do iniciatívy svojej strany.

Jaroslav Naď vo svojom stanovisku jasne deklaruje, že osobne neplánuje podporiť akcie Progresívneho Slovenska a odmieta ich charakterizovať ako politicky neutrálnu iniciatívu.

redakcia PremiumNews