FNC vyťahuje ďalšie silné tromfy: V októbri na vás čakajú netradičné súboje, výzvu prijali ďalšie známe tváre!

Bratislavu na konci októbra znova ovládne jedinečná boxerská organizácia Fight Night Challenge. V ringu Gopas Arény 26.10. nebudú chýbať dychberúce prekvapenia a novici, ktorí sa medzi laná postavia po prvýkrát. 

Medzi očakávané zápasy, ktoré rozvírili internet bezpropredne po oznámení patrí súboj Mateja „Kiryho“ Királyiho. Toho čaká v netradičnej konfrontácií zápasová výzva v podobe dvoch oponentov. Tréner a zakladateľ Kings Gym v Bratislave už v organizácii nastúpil proti Samuelovi „Pirátovi“ Krištofičovi a neskôr porazil obávaného Alexa Cvernu. Teraz sa na opačnú stranu ringu v prvom kole postavia spoločne Johny Murcin s Michalom Mošpanom. V druhom a treťom kole už podľa stanovených pravidiel preveria prezývaného „Kiryho“ osamote. 

EMBED – https://www.instagram.com/p/C9Kuz0xNZPN/?img_index=2

Erik Tlkanec doslova fanúšikom v Bratislave vyrazil dych na poslednom evente. Proti trom súperom, v zložení Lakatoš, Mikefitko, Rigodanzo prežil a statočne odbojoval neskutočné tri kolá. V nich totiž bojoval proti dvom súperom naraz. 

Tentoraz pôjde každý zo spomínaných borcov proti niekoľkonásobnému majstrovi Slovenska do ringu sám. Tlkanec tak bude mať možnosť trojici oplatiť zdrvujúci tlak, ktorý v Bratislave ustál, čím si vyslúžil obrovské uznanie.

Do ringu FNC sa znova postaví aj známy komik a bývalý bojovník Marek „Fučo“ Fučík. V jeho druhom zápase v ringu FNC ho preverí legenda slovenského internetu Jozef Dunajčan. Ten je síce vo Fight Night Challenge novicom, no užívateľom sociálnych sietí je roky známy vďaka videám z markizáckeho projektu „Zámena manželiek“. 

 „Keď sa to odvysielalo, bol som hotový z toho, čo som tam vystrájal. Každý ma potom volal na poldeci. Tak to nešlo, povedal som si, že toho bolo dosť. Začal som cvičiť a trénovať. Týmto zápasom by som chcel všetkým ukázať, že sa dá zmeniť a pracovať na sebe,“ prezradil Dunajčan. 

V Bratislave sa 26.10. predstaví na turnaji FNC aj syn známeho politika a influencer Filip Sulík, ktorý nastúpi proti kuchárovi Palkovičovi. Chýbať nebudú ani ostrieľaní MMA bojovníci v podobe Mareka Neštráka či Samira Smaaliho. Výzvy prijali aj známi barberi, raper či TikToker. Pre viac informácií sleduj sociálne siete Fight Night Challenge, lístky sú dostupné v sieti predpredaj.sk. 

PR: Robert Kmeťo

redakcia PremiumNews