Hauser – erotický náboj violončelistu zasiahne aj Bratislavu  Zlý chlapec s čelom už 24.júla aj u nás!!!

Bude to koncert roka? V júni oslávil charizmatický Stjepan Hauser, chorvátsky muzikant, rodák z Puly, 38. narodeniny. V rámci svetového turné zavíta aj do Bratislavy už 24. júla 2024. Jeho hudba si podmaňuje fanúšikov na celom svete, má fantastický vkus, vyzerá skvele a violončelo dokázal premeniť na vzrušujúci hudobný nástroj. Hauser má povesť zlého chlapca, ktorý bosými nohami a vášňou nabitými pohybmi dáva skladbám erotický náboj. Práve ten milujú najmä fanúšičky na všetkých kontinentoch. A konečne si jeho umenie budú môcť vychutnať naživo i tie slovenské v rámci jeho sólo turné. 

Pozvánka od Hausera do Bratislavy:

https://mail.google.com/mail/u/0/#search/zdravica/WhctKLbFVxXfsFkqscmqttMfvtlvMvQJQCfrlPbsLlrlhjJhxTMgHxbRTfLNFNczlgRmpJV?projector=1

Po Amerike a Kanade prišla na rad Európa

Zaujať poslucháčov a divákov inštrumentálnou hudbou je veľká výzva. HAUSER to dokázal fantastickým spôsobom. Fanúšikovia si jeho tvorbu veľmi rýchlo obľúbili vďaka živelnosti, ktorou na nich pôsobil od prvých tónov. Postupne sa z neho stal svetoznámy hudobník, na ktorého vystúpenia netrpezlivo čakajú ľudia vo všetkých krajinách jeho aktuálneho svetového turné. Haly v Los Angeles,  Saratoge, Oakland, Taliansku, Estónsku, Litve, Rumunsku, Bulharsku, Nemecku v Poľsku predchádzajú bratislavkému koncertu, z ktorého sa poberie do českého Kroměříža a pokračuje v Španielsku, kde dokonca odohrá tri koncerty a tak ďalej. Komu by teda Bratislava nestačila, môže pocestovať s ním. 

Adagio 

Jeho videá sú vizuálnym i hudobným potešením a na sociálnych sieťach, kde je veľmi aktívny, spôsobujú hotové šialenstvo. Má viac ako milión sledovateľov na YouTube, Facebooku a Instagrame. Ľudí si získava   obrovskou charizmou, ktorú na nich dokáže preniesť aj cez obrazovku. Ešte väčšie iskrenie prebieha počas živých vystúpení, keď má už po prvej piesní celé publikum na svojej strane. Svojou tvorbou oslovil ľudí bez ohľadu na generáciu, podmanil si všetky. 

Jeho najobľúbenejšia skladba Caruso dojíma divákov k slzám.

Rebel s čelom

Fanúšikovia HAUSERA prezývajú aj „Rebel s čelom“. Presne to isté pomenovanie nesie aj jeho aktuálne turné, ktoré predstavuje tretie dejstvo rockového retra prechádzajúceho do hitov z nového sólového albumu „The Player“. Chytľavé skladby vás zaručene roztancujú a prenesú na vás silnú emóciu. Na zážitok z tohto koncertu nepochybne tak skoro nezabudnete. Skvelé muzikantské čísla sprevádza veľkolepá vizuálna šou. Jej súčasťou je aj pyrotechnické prekvapenie, ktoré umocní atmosféru celého vystúpenia. Nebude chýbať ani veľká dávka romantiky, ktorou sú už tradične sprevádzané aj slávne videá obľúbeného hudobníka.

LA IS LA BONITA

Na čelo hral už ako osemročný

 Vraj najkrajší violončelista je nesmierne talentovaný a je považovaný za najznámejšieho violončelistu. Jeho rodičia počúvali klasickú hudbu, odmalička poznal diela Mozarta, Bethovena či Bacha. Mama, s ktorou tak rád a často pózuje na fotografiách na sociálnych sieťach,  mu vybavila učiteľa už ako osemročnému. Posadnutosť však prišla v štrnástich rokoch a cvičil, lebo vedel, že toto chce robiť. Štyri roky sprevádzal Eltona Johna aj so svojím priateľom, s ktorým založil 2 Cellos a rozhodli sa, že „čelo“ riadne roztočia. Zmenili chod a pohľad na hru čela. Ako? To nám príde Hauser ukázať do Bratislavy už 24.júla a jeho jedinečnú šou naozaj treba vidieť naživo.  Poslucháčov dokáže strhnúť nielen svojím prevedením klasických diel autorov, ale aj covermi populárnych rockových i popových songov. Už ako 20-ročný mal za sebou vystúpenia vo viac ako 40 krajinách. Na konte má okrem množstva ocenení aj spoluprácu s významnými čelistami. Od útleho detstva miloval  klasickú hudbu, ktorej sa drží dodnes. Jeho videá, ako hrá na violončele, sú snáď z každého možného miesta. Na horách, na lúke, vo vode, v strede vodopádov, na lodi a podobne. Či je leto, alebo zima vezme svoj hudobný nástroj, vyzuje si topánky a ide zahrať svoju autorskú skladbu alebo diela klasických autorov. Jeho skladby trhajú rekordy v sledovanosti.

Chorvátsky virtuóz zavíta na Slovensko už 24. júla 2024 do Tipos Arény v Bratislave. Zabezpečené  je maximálne pohodlie nielen pre saotného Hausera, ale aj pre všetkých fanúšikov.Ak chcete vidieť hudobné majstrovstvo HAUSERA naživo, vstupenky sú k dispozícii v sieti Ticketportal.

PR: Anna Ölvecká

redakcia PremiumNews