Igor Matovič kričí o cenzúre, jeho hnutiu zablokovali stránku s tisíckami fanúšikov!

Šéf hnutia Slovensko, Igor Matovič, opäť zburcoval sociálne siete. Tentoraz však nie svojimi výrokmi, ale prekvapivou blokáciou oficiálnej stránky hnutia Slovensko na Facebooku! Stránka s viac ako 228-tisíc sledovateľmi bola odstrihnutá bez varovania, čo vyvolalo búrku emócií a špekulácií.

Matovič, známy svojimi ostrými názormi a emotívnymi výlevmi, okamžite zareagoval. Vo svojom príspevku na súkromnom profile vyhlásil, že ide o cenzúru a pokus odstrihnúť ho od jeho priaznivcov. “Snažia sa nám zatvoriť ústa! Nechcú, aby sme ľuďom hovorili pravdu,” píše rozhorčený Matovič. Podľa neho sa za týmto krokom skrývajú snahy o umlčanie hnutia.

Marek Šefčík z hnutia Slovensko potvrdil, že ich Facebooková stránka bola zablokovaná bez akéhokoľvek varovania. “Neurobili sme nič, čím by sme porušili pravidlá, ale stránka zmizla. Sme šokovaní,” uviedol. Podľa neho už prebieha komunikácia so zástupcami sociálnej siete, aby sa stránka čím skôr obnovila. Fanúšikovia sa pýtajú: Vráti sa stránka späť, alebo si Matovič bude musieť hľadať nové spôsoby, ako osloviť svoje publikum?

Napätie stúpa a hnutie Slovensko s Matovičom na čele sa ocitlo v novej bitke, tentoraz so sociálnou sieťou, ktorú mnohí považujú za základ komunikácie s voličmi. Ako to celé dopadne? To ukáže len čas!

redakcia PremiumNews

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *