Káva a čaj vo vlaku zadarmo. Leo Express zahájil testovaciu prevádzku coffee corner na trase Bratislava–Komárno

V regionálnych vlakoch Leo Express na trase Bratislava – Komárno si cestujúci môžu po novom vychutnať kávu alebo ranný čierny čaj zadarmo. Testovacia prevádzka prebieha zatiaľ v jednom vlaku, a ak sa coffee corner osvedčí, počíta sa s postupným rozšírením do všetkých vlakov. Káva a čaj zadarmo je k dispozícii aj v pokladnici Leo Express v Bratislave, a to pre členov vernostného programu Smile Club.

“Na Podunajsku sme ľuďom umožnili zažiť novú úroveň cestovania. Okrem nízko-podlažných vlakov s klimatizáciou a Wi-Fi si odteraz môžu užiť aj kávu a čaj zadarmo. Veríme, že sa coffee corner osvedčí a následne ho prípadne dáme do prevádzky vo všetkých vlakoch Leo Express na trati Bratislava–Komárno,” hovorí Petr Vrabec, catering specialist Leo Express.  

V jednom z vlakov Leo Express sú po novom k dispozícii dve veľké termosky. Jedna s hotovou kávou a druhá s horúcou vodou pre zaliatie čaju, a taktiež príslušenstvo ako obrúsky, cukor alebo miešadlá. Zákazníci Leo Express ich môžu zadarmo využívať. Káva a horúca voda na čaj budú priebežne doplňované v priebehu dňa prevádzkovým personálom v konečných staniciach.  

Káva a čaj sú k dispozícii aj v pokladnici Leo Express v Bratislave, kde ich môžu zadarmo využiť členovia vernostného programu Smile Club. 

PR: Erik Sedlaŕik

videopressagency.sk

redakcia PremiumNews