Kde nájdete Poklad? No predsa v kinách od 31. októbra!

Režisér Rudolf Havlík nakrútil na exotickom indonézskom ostrove Bali dobrodružnú komédiu POKLAD. Do hlavných úloh obsadil Jiřího Langmajera, Veroniku Khek Kubařovú a dávno stratený bájny poklad. Môže byť na dne mora vo vraku lode, pochovaný v truhlici hlboko pod zemou kdesi v džungli, ukrytý v opustenej jaskyni, ale môže byť zabudnutý aj v ľudských srdciach. To, ako pátranie dopadne, sa dozviete v kinách od 31. októbra. Zatiaľ si môžete pozrieť trailer a plagát k filmu.

Režisér Rudolf Havlík o filme Poklad a jeho dobrodružnom nakrúcaní v Indonézii prezradil: „Poklad nie je len film o hľadaní námorného pokladu, ale rozpráva aj o stratách a nálezoch, ktoré nás stretávajú v živote. Niekedy máme pocit, že sa už nemôžeme pohnúť ďalej, pretože sa nám stalo niečo, s čím sa nevieme vyrovnať. Poklad rozpráva príbeh ženy, ktorá sa po mnohých rokoch rozhodne ísť ďalej, napraviť svoj vzťah s otcom, ktorého kedysi milovala, ale tragická udalosť ich rozdelila, a ona, rovnako ako on, dostane šancu nájsť samu seba. Niekedy je dôležitejšie ísť vpred a hľadať, než zostať na jednom mieste. Ako východisko pre príbeh o stratenej lodi zo 16. storočia som si vybral skutočnú loď Flor de la Mar, ktorá sa stratila počas plavby v Melackom prielive a nikdy sa nenašla. Po jej vraku pátrajú hľadači pokladov z celého sveta. Poklad sme z veľkej časti nakrúcali pod hladinou mora, pričom herci a ich kaskadéri všetky scény natáčali v autentickom prostredí Bali.“

Film Poklad produkuje Petr Erben – Logline Production v spolupráci s Voyo, distribútorom a koproducentom je CinemArt. Premiéra filmu je naplánovaná na 31. októbra 2024.

Pozrite si trailer tu: https://www.youtube.com/watch?v=9_K7PbBDLCQ

Film Poklad rozpráva nielen o hľadaní legendárneho a dávno strateného zlatého pokladu, ale aj o láske a spoločnej ceste, ktorú dvaja hlavní hrdinovia zdanlivo stratili. Temperamentná Julie (Veronika Khek Kubařová) sa vydáva na druhý koniec sveta, aby našla svojho otca Karla (Jiří Langmajer) a raz a navždy vyriešila ich minulosť. A tiež zistiť, prečo jej zrazu z ničoho nič zavolal, že si od nej potrebuje požičať veľkú sumu peňazí. Cesta ju zavedie na indonézsky ostrov Bali, kde sa nielen stretne s otcom, ale stane sa aj súčasťou expedície, ktorej cieľom je nájsť legendárny poklad, o ktorom sa hovorí, že je navždy stratený. Podľa zaznamenaných legiend a správ ide o truhlice plné zlata a drahých kameňov, ktoré v 16. storočí previezla do Európy portugalská loď a stroskotali v Melackom prielive. Julie má vďaka svojej bojovnosti a tvrdohlavosti jedinečnú príležitosť nájsť nielen stratený vzťah so svojím komplikovaným otcom, ale možno aj tento bájny poklad.

Réžia: Rudolf Havlík

Scenár: Rudolf Havlík

Producent: Petr Erben – Logline Production

Kamera: Jan Šuster

Strih: Boris Machytka

Hudba: Ondřej Konvička

Účinkujú: Veronika Khek Kubařová, Jiří Langmajer, Petra Bučková, Marie Kateřina Fialová, Tadeáš Moravec

Dobrodružnú komédiu Poklad prinesie do slovenských kín distribučná spoločnosť CinemArt SK 31. októbra.

PR: Perla Žinčíková

redakcia PremiumNews

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *