Knihou mesiaca október bude Atestácia z lásky od Avy Reed. Román je prvou časťou série Nemocnica Whitestone

Ak milujete romantické príbehy z lekárskeho prostredia, toto je kniha, po ktorej isto siahnete. 

Medzi najúspešnejšími televíznymi seriálmi sme si už zvykli na príbehy z nemocničného prostredia. Mladí lekári riešia náročné prípady a popritom svoj súkromný život. Dlhoročné svetovo oceňované seriály ako Klinika Grace, Pohotovosť, Chicago Hope, New Amsterdam, prípadne masovo sledovaná slovenská Ordinácia v Ružovej záhrade či Nemocnica sú dôkazom, že lekárske prostredie, vypäté situácie a do toho romantické vzťahové línie naozaj fungujú. V ruke držíte novinku od nemeckej autorky Avy Reed, vďaka ktorej sa zoznámite s lekármi z nemocnice Whitestone. Nachádza sa vo Phoenixe a patrí medzi najprestížnejšie kliniky v Amerike. Podarí sa mladej lekárke Laure zapadnúť do elitného prostredia? Ako sa jej bude dariť v medicíne a ako vo vzťahu k atraktívnemu lekárovi Nashovi Brooksovi? Román je prvou časťou úspešnej série Nemocnica Whitestone. 

O čom je kniha: Ani to najlepšie niekedy nestačí! Laura Collinsová to dokázala! Podarilo sa jej získať vytúžené miesto na jednej z najprestížnejších kliník v krajine. Ako jedna z nových asistujúcich lekárok v nemocnici Whitestone vo Phoenixe však rýchlo zisťuje, aké je to siahnuť na dno síl a dať zo seba všetko. Dlhá pracovná doba, nedostatok spánku, náročné rozhodnutia a pohnuté osudy si vyžiadajú veľa. A akoby toho nebolo dosť, objaví sa Nash Brooks, lekár na oddelení kardiochirurgie. Nash je vážený doktor, atraktívny a navyše jej nadriadený – teda načisto zakázané ovocie!

Z nemeckého originálu High Hopes (Lyx, Germany 2022) preložila Dana Petrigáčová.

Viac o knihe: https://www.bux.sk/knihy/750683-atestacia-z-lasky.html

Audio ukážku číta Lucia Vráblicová: https://soundcloud.com/buxsk/citanie-z-knihy-atestacia-z-lasky-ava-reed

O autorke: Ava Reed vyrástla v Dolnom Sasku a po maturite sa presťahovala do Hesenska, kde študovala a spoznala svojho manžela. Čítanie bolo odjakživa súčasťou jej života, písať začala počas štúdia dejín a teológie. Odvtedy nedokázala prestať a zo záľuby si spravila povolanie. S manželom a dcérou v súčasnosti žije neďaleko Frankfurtu nad Mohanom.


Kniha vychádza vo vydavateľstve Ikar, počet strán 360, MOC 17,90 eur.

PR: Mgr. Lucia Čarná

redakcia PremiumNews

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *