Láska na skúšku. Novinka autorky hitu Falošné medové týždne

Toto je romantický príbeh o spisovateľke romancí, ktorá si vybudovala skvelú kariéru – čitateľku ju zbožňujú, na konte má plno bestsellerov…ale zrazu si uvedomí, že nerobí to, o čom píše. Nevie ako ďalej… Stiahnite si Lásku na skúšku do čítačky, tabletu, či počítača a čítajte hneď teraz. 

„Podľa mňa vlastne záleží iba na jedinom – na tom najdôležitejšom –, aby sa každý z vás raz, keď sa dostanete na koniec tejto šialenej horskej dráhy, mohol obzrieť a povedať si, že zažil skutočné šťastie.“

Felicity „Fizzy“ Chen všetci poznajú ako brilantnú autorku bestsellerových ľúbostných románov. Jej životu síce chýba pravá láska, ale aj tak si ho dokáže užívať plnými dúškami. Až kým „nepadne na nos“. Horkosladké precitnutie jej pomôže pochopiť, že nikdy nezažila, ako chutí skutočná ľúbostná romanca. Navyše, na bode mrazu je aj jej spisovateľská kariéra. 

Connor Prince, dokumentarista a slobodný otec, miluje svoju prácu. No keď od neho šéf vyžaduje, aby vytvoril jedinečnú reality šou len kvôli zisku, nie je tým nadšený. Lenže ak chce zostať v blízkosti svojej dcéry, potrebuje vyjsť zo svojej komfortnej zóny a splniť túto neľahkú úlohu. 

Ibaže čím viac Connor alias Sexi tatko, ako ho pomenovala Fizzy, spoznáva túto očarujúcu ženu, tým viac si uvedomuje, že nájsť jej spriaznenú dušu bude ťažšie, než by čakal. Vyplatí sa miešať city s prácou?

Budeš jej musieť dohodnúť stretnutie s inými mužmi.
Tá pripomienka mi prerazí všetky myšlienky a postaví sa do popredia. Odoženiem ju. „Dostal som jeden nápad, týka sa našej šou.“
Zdvihne zrak a zasmeje sa. „Dúfam, že viac ako jeden.“
„Teraz konkrétne hovorím o názve relácie. Čo keby sme to nazvali Láska na skúšku. Ako sa ti to páči?“
„Čudujem sa, že som na to neprišla sama.“

Láska na skúšku je to, na čo fanúšikovia Christiny Lauren čakali, odkedy sa Fizzy objavila na stránkach bestselleru Rovnica lásky. Oddychové čítanie, romantická jednohubka, pri ktorej sa pobavíte a v niektorých pasážach sa vám po líci skotúľajú slzy. A samozrejme, čaká vás happy end. 

Christina Lauren je kombinovaným pseudonymom dlhoročných spisovateľských partneriek a najlepších priateliek Christiny Hobbsovej a Lauren Billingsovej. Dvojica spolu vytvorila osemnásť najpredávanejších románov New York Times. Vyšli vo viac ako tridsiatich jazykoch, získali viacero ocenení ako Seal of Excellence and Book of the Year z RT Magazine. Boli uvedené do Siene slávy Library Reads, nominované na ocenenia Amazonu a súťaží Audible Romance of the Year, Lambda Literary Award, Goodread a Choice Awards. Publikovali tiež v časopisoch Forbes, The Atlantic, The Washington Post, Time, Entertainment Weekly, O Magazin a People.

PR: Mgr. Milan Buno

redakcia PremiumNews