Letná láska v jednom z najromantickejších miest sveta. Noc v Paríži

Letné lásky pokračujú. Je tu 3.diel série – po Lete na Santorini a Východe slnka na Bali prežijete Noc v Paríži. Ďalšia romantická komédia, ktorá je ideálna na pláž, či k bazénu. Nasadnite do autobusu a zažite vzrušujúci príbeh plný prekvapení.

Cat sa snaží vyhnúť láske, ako sa len dá. Nechce byť vo vzťahu a je takpovediac na úteku. Po desiatich rokoch slobodného života si užíva neviazanosť a už len pri vyslovení toho slovíčka na L sa jej zježia chlpy na tele.
Po nečakanom sexe so svojím spolubývajúcim si objedná zájazd autobusom do mesta lásky. Chce uniknúť nepríjemným rozhovorom a vysvetľovaniu.

„Bol to opilecký sex na gauči. Čo myslíš, aké to asi bolo?“
„Faajn. A čo teraz?“
Dobrá otázka. Chcela som, aby sa nedialo vôbec nič. Chcela som sa na druhý deň zobudiť, ako zvyčajne prehodiť zopár zdvorilostných poznámok pri čaji a káve a pokračovať vo svojom živote. Nechcela som, aby na mňa Alex hádzal zamilované pohľady nad hriankovačom a potom sa mi vyznal zo svojej dlho potláčanej nehynúcej lásky ku mne. Áno, to sa naozaj stalo.

S novými priateľkami, ktoré zažívajú rôzne životné peripetie, spoznáva romantické uličky a okúzľujúce kaviarne Paríža. Každá z nich, najviac však Cat, potrebuje vypnúť a odreagovať sa od každodenného kolobehu života. 

Kým predstiera, že problémy mimo dovolenku neexistujú, v jednej romantickej parížskej uličke na ňu čaká prekvapenie, o akom sa jej ani nesnívalo…
Nájde Cat odvahu a vyjde láske v ústrety? A podarí sa jej napraviť chyby z minulosti?

Vychutnajte si dovolenku po Európe

Noc v Paríži je sladký príbeh v jednom z najromantickejších miest na svete. Príbeh o priateľstve i láske, o zamilovanosti a dilemách, ktoré sme museli mnohí v sebe riešiť. Autorka Sandy Barker vie výborne opísať mestá a zážitky, ktoré jej hrdinovia prežívajú. Chvíľami sa cítite ich súčasťou, akoby ste cestovali s nimi, v autobuse a užívate si dovolenku. Už pri čítaní máte chuť zdvihnúť sa, zbaliť kufor a cestovať po Európe…ochutnávať syry a dobré víno. Máte chuť stretnúť podobné postavy, ako sú v príbehu. 

Pohodové čítanie o tom, či sa dokáže tak trochu sebecká sebaláska zmeniť na milujúci vzťah s niekým, kto stojí za to. Či dokážete prekonať svoje obavy zo vzťahu, z otvorenia srdca niekomu druhému…a dáte skutočnej láske šancu. 

„Začala som ju písať na výsuvnej posteli v hosťovskej izbe mojej sestry, keď som si v roku 2018 vzala neplatené voľno. Dostala som nápad a vedela som, že chcem, aby Cat z knihy Leto na Santorini mala svoj vlastný príbeh. Ako som písala jednotlivé kapitoly a príbeh sa rozvíjal, posúvali si ho medzi sebou môj partner Ben, moja sestra Victoria (Vic) a švagor Mark,“ približuje autorka.

Sandy Barkerová je spisovateľka a  cestovateľka, nekonečná romantička, vášnivá čitateľka, filmová fanúšička, milovníčka vína a  kávy. Zbožňuje objavovanie nových miest, outdoorové a  cestovateľské dobrodružstvá a ochutnávanie dobrého jedla a nápojov. Jej prvý román s  názvom One More Chapter (Ďalšia kapitola) vyšiel v  roku 2019. Nasledovali ďalšie diely v romanticko-cestovateľskej sérii a román s názvom The Dating Game (Zoznamka), ktorý sa odohráva vo fascinujúcom svete Reality TV. V  súčasnosti pracuje na druhom diele svojho vianočného románu.

PR: Mgr. Milan Buno

redakcia PremiumNews