Linkin Park predstavili novú speváčku a oznámili nový singel, nový album a svetové turné

Legendárna kapela Linkin Park sa po siedmich rokoch vracia s novou hudbou a množstvom noviniek. Vydala nový singel The Emptiness Machine s videoklipom , ktorý režíroval Joe Hahn. Videoklip vyšiel ihneď po livestreame , na ktorom kapela predstavila novú speváčku Emily Armstrong, nový singel a zahrala hity z minulosti.

Spoločne s oznámením nového singla prišla kapela aj so správou o šiestich veľkých koncertných vystúpeniach v Los Angeles, New Yorku, Hamburgu, Londýne, Soule a Bogote, ktoré sú súčasťou ich nadchádzajúceho turné From Zero. Verejný predpredaj vstupeniek začína 7. septembra. Nový album s názvom From Zero vyjde 15. novembra a predobjednávky sú už k dispozícii prostredníctvom Warner Music.

Nové zloženie kapely a ich cesta k novému albumu

Linkin Park sa v posledných rokoch začali znova stretávať a dostali chuť opäť tvoriť. Mike Shinoda, Brad Delson, Phoenix a Joe Hahn k sebe prizvali nových členov – Emily Armstrong (z kapely Dead Sara) ako speváčku a Colina Brittaina (producenta G Flip, Illenium, One OK Rock) ako bubeníka. A práve v tejto zostave vznikol nový album From Zero. Shinoda k novej ére kapely povedal: „Pred Linkin Park sme sa volali Xero. Názov nového albumu odkazuje na tento skromný začiatok aj na cestu, ktorou práve prechádzame. Zvukovo aj emocionálne ide o minulosť, prítomnosť i budúcnosť – oslavujeme našu typickú zvukovú paletu, ale zároveň sme otvorení novým smerom.“

Návrat ku koreňom, ale s novou energiou

Nový singel The Emptiness Machine nesie klasické prvky zvuku Linkin Park – explozívna energia, hypnotické melódie Mikea Shinoda a agresívny refrén Emily Armstrong. Táto skladba predstavuje kapelu, ktorá sa nebojí experimentovať, ale pritom si zachováva svoju hudobnú DNA. S albumom From Zero sa kapela snaží zachytiť čistú energiu svojej minulosti, prítomnosti a budúcnosti. Nová éra Linkin Park je tu a fanúšikovia sa majú na čo tešiť!


PIESEŇ K VYPOČUTIU:

https://lprk.co/fromzero

PR: Renáta Tomášová

redakcia PremiumNews