Lovestream informuje!

Vzhľadom na varovanie prvého stupňa pre búrky a bleskovú aktivitu sa krízový štáb festivalu LOVESTREAM včera podvečer rozhodol dočasne prerušiť program festivalu.

Bolo potrebné zabezpečiť stavby a udržať ľudí v bezpečnej vzdialenosti od potenciálne nebezpečných objektov, ako sú napríklad veľkokapacitný stan a hlavné pódium. Zároveň sme zastavili všetky sprievodné akcie na festivale. Návštevníkom sme umožnili odísť z areálu do svojich áut. O vzniknutej situácii sme informovali na sociálnych sieťach, na webe, na veľkoplošnej LED obrazovke, ako aj prostredníctvom moderátora. Po zvážení všetkých rizík sme sa približne po hodine rozhodli pokračovať v programe.

Včerajšie počasie skomplikovalo aj dopravu a let DJského dua Dimitri Vegas & Like Mike bol zrušený. Vzhľadom na to, že umelci chcú vystúpiť pred slovenským publikom na LOVESTREAM Festivale, sme sa po vzájomnej komunikácii s manažmentom DJ Tiësta rozhodli, že Dimitri Vegas & Like Mike vystúpia dnes, v nedeľu, pred DJ Tiëstom o 20:30. Fanúšikovia LOVESTREAM Festivalu tak získajú extra zážitok. Jednodňové lístky zo soboty platia aj dnes.

Main Stage:

Electronic Stage:

PR: Erika Barkolová

redakcia PremiumNews