Na tlačovke FNC nechýbalo iskrenie ani údery! Najviac zaujali netradičné zápasy

Na tlačovej konferencii Fight Night Challenge, ktorá sa konala uprostred týždňa v priestoroch OC Eurovea v Bratislave to poriadne vrelo! Pred kamerami sa predstavili všetci účastníci galavečera, ktorý sa bude konať v Bratislave už 26. októbra. V ringu si užijeme v hlavnom zápase Erik Tlkanec, ktorého vyzvú do boja traja borci, tentoraz však každý v inom kole! Chýbať nebude ani zabávač Fučo, Dunajčan známy aj ako „Banán“ zo šou Zámena manželiek či Filip Sulík, ktorého čaká boj s ďalším finišerom a kuchárom v jednom Palkovičom. 

Fanúšikovia, ktorí by si chceli zakúpiť cenovo zvýhodnené PPV na spomínaný turnaj na platforme jojplay, tak môžu robiť s 30% zľavou len do 18:00 dnešného dňa. Túto akciu organizácia počas tlačovky niekoľkokrát potvrdzovala. 

Najviac to iskrilo medzi barberom Kollárom a raperom Gadieom, ktorí sa dokonca dostali do fyzickej potýčky. Vyhrotené to bolo aj medzi barbermi Kris The BMayo Nidas, ktorí si venovali pár štipľavých poznámok. Najväčšiu pozornosť ale znova pútajú zápasy so súdka netradičných. Tréner a zápasník Kings Gym Bratislava Martin Királyi sa postaví proti dvom knokauterom MurcinoviMošpanovi, ktorých si pred zápasom na tlačovke dokonca vyhodil na chrbát. 

EMBED – https://www.youtube.com/watch?v=p6AEmZOh7JQ

„Porovnávať tento zápas s tým, ktorý som mal vo FNC s Pirátom či Cvernom sa ani príliš nedá. Je iné sa pripravovať na jedného borca, ktorý má za sebou viac. Myslím si, že najrozhodujúcejšie budú tie najmenej pravdepodobné údery,“ konštatoval prezývaný „Kiry“, ktorý v prvom kole nastúpi proti obom súperom, v druhom a treťom kole sa postaví každému zvlášť. 

Erik Tlkanec posledne nastupoval do zápasu, v ktorom do neho búšila dvojica súperov v ringu počas celého zápasu. Tento duel postavil celý štadión Ondreja Nepelu na nohy a poriadne emócie na fanúšikov čakajú aj tentoraz! 

Proti Tlkancovi na FNC 6 stál Rigodanzo, Mikefitko a Lakatoš, ktorí sa majstrovi Slovenska v boxe postavia aj tentokrát. V odvete však bude stáť proti uznávanému boxerovi stáť každý zvlášť. Rigodanzo s Mikefitkom pritom s boxom majú jedinú skúsenosť, ktorú zažili v ringu FNC. Lakatoš je amatérskym boxerom, ktorý nazbieral 10 výhier z 10-tich duelov. „Tentoraz budeme mať teraz 14-ky rukavice, predtým sme mali desinky. Tieto rukavice nie sú tvrdé, takže bude väčší problém ukončiť kolo, teda súpera. Nebude to easy, ak nevypnem každého jedného v každom kole, nebudem úplne spokojný. Každý odo mňa očakáva, že každého ukončím, takže chalani nemajú čo stratiť, môžem to skôr ja,“ konštatoval Tlkanec. 

Dvanásť atraktívnych zápasov na karte FNC7 si budete môcť užiť v bratislavskej Gopass Aréne už 26.10.2024. Lístky sú v predaji na predpredaj.sk, PPV zakúpiš na jojplay už teraz s výnimočnou zľavou! 

PR: Robert Kmeťo

redakcia PremiumNews