Okrem derby Slovana s Košicami si korčule pod holým nebom obuje aj Višňovský s Gáboríkom v zápase legiend!

Unikátny hokejový zážitok pre fanúšikov slovenského, českého a v neposlednom rade svetového hokeja ponúka projekt Winter Hockey Games. V Prahe počas 5. až 8. decembra vyrastie jedinečná hokejová aréna oproti futbalovému štadiónu Sparty Praha. Postupne sa na jej ľade predstavia kluby ako Slovan Bratislava, HC Košice, Sparta Praha, Kometa Brno, Slavia Praha, Vsetín, Plzeň či kluby nemeckej DEL Ligy Wolfsburg a Mníchov. K derby súbojom Slovana s Košicami a Sparty s Kometou pribudli aj prvé mená účastníkov atraktívneho zápasu legiend, ktorý sa odohrá v posledný deň predĺženého hokejového víkendu. 

Súboj Slovana Bratislava s HC Košice e na programe 7. decembra. Pod holým nebom sa uskutoční ligový duel Tipos Extraligy, na ktorý reagovali kapitáni oboch tímov. “Ako každý hráč, ale aj fanúšik sa na túto hokejovú šou veľmi teším. Čakajú nás vynikajúce zápasy vo výbornej atmosfére, vždy je to špecifické aj pre nás hráčov hrať pod holým nebom pri takej kulise. Verím, že to bude nezabudnuteľný zápas pre nás všetkým, pochopiteľne s víťazným koncom na našej strane,” konštatoval kapitán HC Košice Michal Chovan, ktorý sa s “oceliarmi” aktuálne nachádza na treťom mieste po ôsmich kolách najvyššej súťaže.

“Každý z nás si to bude chcieť užiť, ale samozrejme chceme rovnako vyhrať. Neberieme to len ako spestrenie programu. Každý z nás tam príde vydať zo seba maximum. Verím, že organizátori pre fanúšikov pripravia zaujímavé prostredie, kde si budú môcť užiť hokej na maximum. Týmto by som ich rád všetkých pozval,” konštatoval kapitána Slovana Bratislava Michal Sersen. 

Okrem najväčších derby súbojov Česka a Slovenska bude rozhodne ťahákom Winter Hockey Games aj súboj legiend. V ňom organizátori potvrdili účasť Mariána Gáboríka či Ľubomíra Višňovského, ktorí nastúpia po boku Bobbyho Holíka, Patrika Eliáša či Petra Čecha v tíme svetových legiend. Tých preverí tím české legendy, za ktoré sa postavia proti bývalým hráčom NHL či Premier League (v prípade Petra Čecha), bývalý hráč Montréalu Canadiens Tomáš Plekanec, hokejový majster sveta Petr Čajánek či bývalý hráč Colombusu David Výborný

Na Winter Hockey Games na fanúšikov čaká výnimočná fanzóna ladená v dychu vianočných trhov, sprievodné akcie, súťaže a v neposlednom rade výnimočné zápasy, medzi ktorými nechýba ani otvárací duel univerzitného výberu Česka proti Slovensku. Na tribúnach 16-tisícového štadióna si navyše fanúšikovia každého z tímom nájdu svoju časť tribúny. Vstupenky sú k dispozícii v sieti Ticketportal, všetky ostatné informácie sú dostupné na webovej stránke www.winterhockeygames.com alebo na sociálnych sieťach. 

Súpiska českých legiend

Brankári

Michal Neuvirth

Ondřej Pavelec

Obrancovia

Marek Židlický

Lukáš Krajíček
Jakub Nakládal

Ondřej Němec

Michal Barinka

Libor Procházka
Jaroslav Nedvěd

Útočníci

Tomáš Plekanec

Jiří Tlustý

Martin Hanzal

Jiří Novotný

Martin Hanzal

Jaroslav Bednář

Petr Čajánek

David Výborný

Jan Hlaváč

Jaroslav Hlinka

Radek Duda

Zbyněk Irgl

Tomáš Vlasák

Potvrdené mená do výberu Sveta

Jakub Voráček

Patrik Eliáš

Petr Čech

Bobby Holík

Ľubomír Višňovský

Marian Gáborík

PR: Silvia Canova

redakcia PremiumNews

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *