On je futbalová hviezda a ona jeho šéfka

Úspešná autorka erotických romancí Vi Keelandová prichádza s novinkou Nerovná hra. 

Erotické romance sa tešia medzi čitateľkami veľkej obľube. Tajomstvom ich úspechu je ľahký a dobre plynúci dej, láska medzi dvoma atraktívnymi ľuďmi, chytľavá zápletka, či fotogenické prostredie. Vi Keelandová je majsterkou v tomto žánri, vždy dokáže veľmi dobre namiešať chutný koktail zo všetkými potrebnými ingredienciami, vďaka ktorému sa z jej kníh stávajú bestsellery. Novinka Nerovná hra prináša príbeh nevhodného vzťahu medzi majiteľkou futbalového klubu a atraktívnym hráčom. Všetci dobre vieme, že: „Čo je v dome, nie je pre nás!“, ale… niekedy prosto neodoláme. 

Anotácia:
Ten utorok sa v ničom nelíšil od ostatných dní. Dvanásť hodín som sedela nad algoritmom pre jednu spoločnosť a po príchode domov som sa venovala svojej záľube – dopĺňaniu faktov o mužoch do vzorca, vďaka ktorému si nájdem ideálneho partnera ešte pred tridsiatkou. V tej chvíli zaklopal na dvere cudzí muž a odovzdal mi dokumenty, ktoré mi prevrátili život hore nohami. Otec, ktorého som nikdy nepoznala, ma vo svojom závete ustanovil za spolumajiteľku profesionálneho futbalového klubu. Keďže som o tomto športe dokopy nič nevedela, jeden z hráčov sa podujal, že ma doň zasvätí. Zhodou okolností šlo presne o typ chlapa, ktorého by môj vzorec vylúčil ako totálne nevhodného partnera. Christian Knox bol až hriešne pekný, sebavedomý a mohol mať každú ženu, na ktorú ukáže. Tvrdil však, že chce len mňa. Vôbec sa svojou náklonnosťou ku mne netajil. Ale nemienila som sa s ním zapliesť, veď som bola jeho šéfka. Určite sa zhodneme, že takéto vzťahy sú neprípustné. Ale môžem ja za to, že zakázané ovocie najviac chutí?

Z anglického originálu The Game (New York 2023) preložila Andrea Vargovčíková.

O autorke:
Vi Keelandová je americká spisovateľka, autorka šteklivých romantických bestsellerov, ktoré doteraz preložili do mnohých jazykov. Z jej tvorby sa predalo vyše jeden a pol milióna výtlačkov. V súčasnosti žije s manželom a tromi deťmi v New Yorku. Vo vydavateľstve IKAR od autorky vyšlo ? Šéf (2017), Egomaniak (2018), Žiadnu lásku, len sex (2019), Krásny omyl (2019), Nemali by sme (2020), Nahá pravda (2020), Nevhodné správanie (2021), Rivali (2021), Pozvánka (2022), Iskra (2022), Letný návrh (2023), Projekt Šéf (2023) a Zvodca (2024).

Viac o knihe: https://www.bux.sk/knihy/734869-nerovna-hra.html 

Publikácia vychádza vo vydavateľstve Ikar, počet strán 336, MOC 15,90 eur.

PR: Mgr. Lucia Čarná

redakcia PremiumNews