Poďte s nami na kulinársku cestu do srdca Talianska so skvostnou knihou receptov od uznávaného sardínskeho šéfkuchára Andreu Enu.

Kuchárska kniha s názvom U Taliana – Tutti a tavola – poďte všetci k stolu… vychádza práve dnes. 

Sardínsky šéfkuchár Andrea Ena je známy svojimi reštauráciami Sapori Italiani a Da Andrea. Každý, kto ochutnal jeho jedlo, pocítil chuť Talianska. Pre Talianov je typické, že radi zasadnú k jednému stolu, veľká talianska rodina spoločne varí recepty overené tradíciami, ktoré sa vylepšujú z pokolenia na pokolenie. Andreova kniha U Taliana prináša práve takéto generáciami vyladené recepty, ktoré však pošteklia chuťové poháriky nejedného Slováka. Tajomstvo je samozrejme v ingredienciách a na tých si dáva taliansky šéfkuchár mimoriadne záležať. Nechajte sa inšpirovať lahodnými talianskymi receptami a premeňte každé jedlo na výnimočný zážitok. Poďte všetci k veľkému stolu a navarte si jedlá, ktoré chutia a voňajú ako Taliansko. 

O čom je kniha: 

Ak ste niekedy ochutnali rizoto či pizzu od Taliana, viete, že presne takto chutí Taliansko. Andrea Ena, prináša svoje kulinárske umenie priamo do vašej kuchyne. Sardínsky šéfkuchár si získal srdcia milovníkov talianskej kuchyne po celom Slovensku a v tejto knihe vám ponúka svoje najobľúbenejšie recepty, ktoré kombinujú autentické chute s lokálnymi surovinami. S vyše dvadsaťročnými skúsenosťami na Slovensku presne vie, čo chutí slovenským gurmánom, a preto do svojej knihy vybral recepty, ktoré ulahodia každému.

Táto kniha nie je len zbierkou receptov, ale aj pohľadom do duše talianskej kuchyne, kde každé jedlo rozpráva svoj vlastný príbeh. Andrea vás naučí, ako pripraviť pravé talianske cestoviny či dokonalé rizoto. Vždy pritom dbá na jednoduchosť a čerstvosť, ktoré sú pri príprave talianskych jedál kľúčové.

S Andreovou knihou môžete priniesť autenticitu a jedinečnú chuť jeho jedál priamo na svoj stôl. Uvarte ich s láskou, ako to robí samotný šéfkuchár, a vychutnajte si so svojimi blízkymi pôžitok z pravej talianskej kuchyne.

Viac o knihe: https://www.bux.sk/knihy/778345-u-taliana-tutti-a-tavola-podte-vsetci-k-stolu.html

Autor knihu predstavuje vo videu: https://www.youtube.com/watch?v=2ehoZ3_l39s

Kniha vychádza vo vydavateľstve Ikar, počet strán 200, MOC 24,90 eur.

Mgr. Lucia Čarná,
PR manažérka vydavateľstva IKAR

redakcia PremiumNews

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *