Porotkyňa šou Pečie celé Slovensko vydáva svoju knihu.

Cukráreň Petry Tóthovej prináša dezerty ako z francúzskych cukrární

Dokonalé dezerty nemusíte obdivovať iba na obrázkoch alebo v luxusných cukrárňach či patisseriach. Môžete si ich pripraviť doma. Porotkyňa úspešnej šou Pečie celé Slovensko, Petra Tóthová, vás to naučí. Vďaka jej receptom si osvojíte elegantné umenie a majstrovstvo pri príprave dezertov. Túžili ste vedieť ako pracovať s karamelom? Máte jedinečnú príležitosť zdokonaliť svoje cukrárske zručnosti! A ak by vám kniha nestačila, Petra Tóthová vás privíta aj na svojich kurzoch pečenia a zdobenia. Na jej sociálnych sieťach nájdete podrobnosti o príprave dezertov, videá s návodmi, ale i profesionálne tipy na to, ako si čas v kuchyni uľahčiť a spríjemniť.

Anotácia:

Pripravte si dezerty ako z francúzskych cukrární! Petra Tóthová, porotkyňa známej šou Pečie celé Slovensko, vás zaškolí do elegantného umenia cukrárstva. Jej kniha je plná nádherných zákuskov a tort, na aké človek len tak nenatrafí. Retro recepty oblečené do moderného šatu vás zanechajú v nemom úžase nad tým, aké umelecké dielo môže vzniknúť napríklad zo sloních sĺz alebo z punčových rezov. Medzi dezertmi zachytenými objektívom Dušana Křísteka, experta v oblasti kulinárskej fotografie, nájdete okrem dobre známych tradičných receptov aj cukrárske špeciality ako úžasné kávové zrná, realistické plnené broskyne či dizajnové okrúhle krémeše, ktorými zapôsobíte na akúkoľvek návštevu.

Kniha vychádza vo vydavateľstve IKAR, počet strán 200, MOC 24,90 eur.

PR: Mgr. Lucia Čarná

Viac sa dozviete o knižke TU:

https://www.bux.sk/knihy/717717-cukraren-petry-tothovej.html

Autorka o knihe rozpráva TU: