Požiar narušil prípravy na koncert AC/DC v Bratislave

Bratislava, 21. júla 2024 – Prípravy na koncert legendárnej skupiny AC/DC v Bratislave narušil nepríjemný incident. V areáli na Starom letisku v bratislavských Vajnoroch vypukol menší požiar, ktorý spôsobil hustý dym a vyvolal obavy medzi prítomnými.

Incident sa stal len krátko pred začiatkom očakávaného koncertu. V dôsledku hustého dymu museli prevádzkovatelia gastro stánkov opustiť priestor a organizátori začali rýchlo pracovať na odstránení problému. Podľa predbežných informácií bol požiar spôsobený technickou poruchou v jednom z gastro stánkov.

Na miesto dorazili hasiči, ktorí situáciu rýchlo zvládli a zabránili šíreniu požiaru. Nikto nebol zranený a škody sú minimálne. Koncert nakoniec prebehol podľa plánu, aj keď s miernym oneskorením. Fanúšikovia AC/DC, ktorí sa na tento koncert tešili, mohli aj napriek počiatočným komplikáciám zažiť nezabudnuteľný večer plný rockovej hudby.

Organizátori sa ospravedlnili za vzniknuté nepríjemnosti a ocenili rýchlu reakciu bezpečnostných zložiek. Ubezpečili tiež, že podniknú všetky potrebné kroky, aby sa podobné incidenty v budúcnosti neopakovali.

Koncert AC/DC v Bratislave napriek počiatočným problémom dokázal, že legenda rockovej hudby stále dokáže nadchnúť davy a priniesť fanúšikom jedinečný zážitok.

redakcia PremiumNews