Premiérový ročník halového turnaja FutbalTour Cup sa vydaril!

KMEŤO, SENDREI A DRAPÁK ZABÁVALI

V novej bratislavskej športovej hale pri Dome športu sa to vo štvrtok doslova hemžilo množstvo bývalých skvelých futbalových reprezentantov, umelcov a novinárov. FutbalTour na počesť 15. výročia svojho vzniku, zorganizoval prvý ročník halového futbalového turnaja pod názvom FUTBALTOUR CUP.

Bývalí exligisti, ktorých kočíroval šéf Klubu ligových kanonierov Tomáš Medveď, si sebavedome brúsili zuby na ušatú trofej a pravdupovediac, boli papierovým favoritom turnaja. Mená ako Mucha, Ševela, Fieber, Kinier, Brezík, Tomčák, Medveď, Michalík, Ekhardt, boli toho zárukou a priam naháňali strach…

Prišiel však úvodný duel a Internacionáli zostali ako obarení, nečakane prehrali 1:2 s tímom osobností – Kmeťovci, Ego, Drapák, Kostka, Rusnák, Staňa, Sendrei, Maljar, Horanský… A to si pred duelom doberali slovne umelcov, koľko im nasúkajú… Prerátali sa, pretože tím okolo Igora Diega Kmeťa hral veľmi umne, srdnato a neraz mali pri seba aj pani šťastenu!

Internacionáli skončili nečakane poslední, prehrali dokonca aj so siedmou veľmocou – novinármi, avšak v záverečnom vystúpení sa pochlapili a zvíťazili tesne 1:0 nad víťazom turnaja – usporiadateľom FutbalTour. Všetci aktéri sa unisono zhodli v tom, že premiérový ročník FutbalTour Cup mal vysokú hernú i organizačnú úroveň, výborné výkony viacerých jednotlivcov, pekné góly, čistú hru bez karát kontroloval medzinárodný rozhodca Ivan Kružliak a vzájomné doberanie sa účastníkov pokračovalo aj na večernom bankete v Sport Pube u belasých…

Výsledky turnaja: FutbalTour – Novinári 4:0, Osobnosti – Internacionáli 2:1, FutbalTour – Osobnosti 6:0, Novinári – Internacionáli 2:1, Novinári – Osobnosti 0:0, FutbalTour – Internacionáli 0:1. Poradie: 1. FutbalTour, 2. Osobnosti, 3. Novinári, 4. Internacionáli.

Zdroj: Korbel