Raši vo víre škandálu: Remišová ho obviňuje z premrhania miliónov!

V slovenskej politickej scéne sa schyľuje k veľkému škandálu! Poslankyňa NR SR a bývalá ministerka investícií Veronika Remišová ostro zaútočila na ministra informatizácie Richarda Rašiho. Podľa nej v informatizácii nedosiahol žiadne výsledky a zbytočne premrhal milióny eur. Remišová dokonca tvrdí, že Raši zámerne priviedol štátnu spoločnosť Slovensko IT do krachu, aby mohol obrovské sumy presmerovať k svojim známym a oligarchom.

Situácia sa vyostrila po tom, čo Raši recykloval starú správu a znovu oznámil trestné oznámenie na Slovensko IT. Remišová však trvá na tom, že keď v máji 2023 opúšťala ministerstvo, spoločnosť bola v zisku, čo potvrdzujú účtovné závierky a audit Najvyššieho kontrolného úradu. Pod jej vedením vraj peniaze zostávali štátu a občanom, čo sa Rašimu údajne nepáči.

Šokujúce je aj tvrdenie Remišovej, že počas jej vlády musel Najvyšší kontrolný úrad podávať trestné oznámenie kvôli rozsiahlym podvodom v informatizácii za Rašiho a Pellegriniho. V dôsledku týchto podvodov nám Európska komisia nepreplatila 50 miliónov eur, ktoré museli občania zaplatiť z vlastného vrecka.

Tento politický konflikt sľubuje ďalšie dramatické zvraty a je jasné, že verejnosť bude napäto sledovať, ako sa situácia vyvinie!

redakcia PremiumNews