Ružinovské hodové slávnosti: Fun Factory, Dara Rolins a ďalšie hviezdy na pódiu!

Ružinov sa opäť chystá na svoju najväčšiu kultúrnu udalosť roka – Ružinovské hodové slávnosti 2024, ktoré sa uskutočnia v dňoch 28. a 29. septembra v Parku Andreja Hlinku. Tento rok slávnosti prinášajú fantastické hudobné zážitky, ktorých vrcholom bude vystúpenie legendárnej skupiny z 90. rokov – Fun Factory!

Táto nemecká popová formácia, ktorá sa preslávila hitmi ako „Celebration“ či „I Wanna B with U,“ sa po rokoch opäť vracia na slovenskú scénu, aby roztancovala nielen pamätníkov, ale aj mladšie generácie. Ich koncert je naplánovaný na sobotu, 28. septembra o 20:45, a určite prinesie dávku nostalgie a nezabudnuteľnú energiu.

„Ružinovské hody sú jednou z najkrajších tradícií v našej mestskej časti a počas dvoch dní si tu nájde niečo pre seba úplne každý. Súčasťou programu budú aj tentokrát atraktívne koncerty. Deti sa môžu tešiť na obľúbeného Mira Jaroša a Smejka a Tanculienku a pre ostatných tu máme Daru Rolins, Dalibora Jandu a hviezdou záverečného koncertu bude Fun Factory. Verím, že aj tentokrát si Ružinovčania a návštevníci z okolia hody užijú a budú sa tu cítiť dobre, pretože presne o to nám ide – vytvoriť priestor, kde sa môžu cítiť ako skutočná komunita.“ povedal starosta Ružinova, Martin Chren.

Sobota 28. septembra: Veľký návrat 90. rokov s Fun Factory

Program prvého dňa slávností zaháji už o 15:00 hod. obľúbený detský spevák Miro Jaroš, nasledovaný veselou dvojicou Smejko a Tanculienka. O večernú zábavu sa postará Igor Kmeťo ml. so svojím R&B štýlom, a legenda československej popovej scény Dalibor Janda so skupinou Prototyp, ktorí vystúpia o 19:15 hod. Zlatým klincom večera bude práve Fun Factory, ktorá vystúpi o 20:45 a vráti nás späť do éry neónových farieb a eurodance hitov!

Nedeľa 29. septembra: Tradičné tóny a súčasná mega hviezda

Druhý deň začne o 15:00 hod. s folklórnym súborom Karpaty, ktorý prinesie tradičnú slovenskú hudbu a tanec. Pre najmenších je pripravený koncert Spievankova o 16:00 hod., kým večerný program rozprúdi energická kapela Le Payaco a svojimi hitmi zavŕši večer obľúbená speváčka Dara Rolins.

Počas celého podujatia vás budú sprevádzať šarmantní moderátori Martina Comisso a Richard Vrablec.

Okrem hudobných lahôdok sa môžete tešiť na tradičné stánky s občerstvením, kde nebude chýbať pestrá ponuka domácich pochúťok a nápojov.

V sobotu pred DK Ružinov bude pripravená zábava na kolotočoch a vo Wetzlerovom parku sa od 15:00 do 18:00 otvorí #BeActive Night zóna pre všetkých nadšencov pohybu. V nedeľu sa hodové slávnosti začnú slávnostnou svätou omšou o 11:00 v Kostole sv. Vincenta. Následne bude opäť možnosť využiť kolotoče pred DK Ružinov, a vo Wetzlerovom parku bude od 15:00 do 18:00 pre deti pripravená Nafukovacia zóna úplne zadarmo.

Ružinovské hodové slávnosti sú jedinečnou príležitosťou pre všetky vekové kategórie na strávenie nezabudnuteľného víkendu plného zábavy, hudby a chutí. 

Vstup na podujatie je zdarma, neváhajte a pridajte sa k tisícom ľudí, ktorí si tento výnimočný víkend v Ružinove užijú naplno!


Podrobný program a viac informácií na www.cultusruzinov.sk.

Program:

28.9. sobota

Park A. Hlinku

moderuje: Martina Comisso

15:00 MIRO JAROŠ

16:30 SMEJKO A TANCULIENKA

17:30 IGOR KMEŤO ml.

19:15 DALIBOR JANDA A PROTOTYP + hosť JIŘINA ANNA JANDOVÁ

20:45 FUN FACTORY 

pred DK Ružinov

kolotoče

Wetzlerov park

15:00 – 18:00 # BeActive Night zóna

29.9. nedeľa
Kostol sv. Vincenta

11:00 slávnostná hodová sv. omša

Park A. Hlinku
moderuje: Richard Vrablec

15:00 FS Karpaty 

16:00 SPIEVANKOVO

17:30 LE PAYACO

19:00 VOJTA NEDVĚD 

20:30 DARA ROLINS

pred DK Ružinov

kolotoče

Wetzlerov park 

15:00 – 18:00 Nafukovacia zóna

Podujatie podporili

Organizátori: MČ Bratislava-Ružinov, CULTUS RužinovHlavný mediálny partner: Rádio SiTy
Partneri: ProPark PARKING SOLUTIONS, Národné športové centrum, Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu SR

PR: Ing. Patrik Cucor

redakcia PremiumNews

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *