Rytmus ponúka jedinečnú možnosť pre fanúšikov: Luxusná večera v jeho spoločnosti pred očakávaným koncertom! 

Kráľ domácej hip-hopovej scény Patrik „Rytmus“ Vrbovský už 14.9. v plnej O2 Aréne v Prahe pripravuje koncert, ktorý možno nazvať oslavou úspešnej kariéry. Na pódiu sa pred 20-tisíc fanúšikmi v jeho spoločnosti predstaví aj raper Ego, spevák a hudobník Igor Kmeťo, speváčka Tina, jeho bývalá partnerka Dara Rolins, či domáci raper Viktor Sheen. Pre fanúšikov si tentoraz Rytmus s jeho tímom pripravil netradičnú príležitosť. 

Najvernejší fanúšikovia si okrem koncertu budú môcť s Patrikom užiť aj nezabudnuteľnú večeru v pražskej reštaurácii. Osobne sa s Rytmusom nielen stretnú, ale budú sa môcť s umelcom vyfotiť a rovnako aj porozprávať. Neskôr sa v luxusnej reštaurácii bude podávať vyladené 5-chodové menu. 

„Práve teraz sme dali do predaja limitované miesta na spoločnú večeru, ktorú si vychutnáme deň pred koncertom. Ukážem Vám ako sa stavia stage a uvidíte aj moju šatňu. Som rád, že môžeme spoločne spojiť naše svety na tieto chvíle. Veľmi sa na vás teším,“ konštatoval Rytmus vo videu na sociálnej sieti. 

EMBED – https://www.instagram.com/p/C-BG-smNmGJ/?hl=sk&img_index=1

Lístok na nezabudnuteľnú večeru a sprievod po O2 Aréne v Rytmusovej spoločnosti si fanúšikovia môžu zakúpiť od konca júla. Takýto typ tzv. „Meet and Greet“ (stretni sa a pozdrav sa) so svojim obľúbeným intepretom je u nás rozhodne jedinečnou príležitosťou ako možno zažiť obľúbeného umelca aj v inej ako len koncertovej polohe.  V zahraničí sa podobné akcie tešia úspechu nielen v hudobnej brandži. 

PR: Robert Kmeťo

reakcia PremiumNews