Rytmus si pre fanúšikov pripravil špeciálne prekvapenie: Na megakoncerte v Prahe sa predstaví aj výnimočná umelkyňa! 

Prezývaný “král” slovenského rapu Patrik “Rytmus” Vrbovský pripravuje nezabudnuteľný koncert, ktorý je zároveň oslavou jeho dlhoročnej a mimoriadne úspešnej kariéry. Ten sa uskutoční už 14.9. v pražskej O2 Aréne. Okrem Dary Rolins, Tiny, kolegu zo skupiny Kontrafakt Ega, Igora Kmeťa či Viktora Sheena privíta rodák z Piešťan na pódiu ďalšieho špeciálneho hosťa. Bude ňou zástupkyňa tzv. generácie Z, tanečníčka a raperka, ktorá za pomerne krátky čas zaujala tisíce fanúšikov po celom Slovensku a Česku – Nina Janová.

Video, na ktorom tancovala do skladby od Cardi-B si všimla priamo americká raperka. Ninu Janovú si môžu fanúšikovia pamätať z klipov speváčky Simy či rapera Pil-C-iho. Slohami prispela do skladby rapera Lucu Brassiho a pred siedmimi mesiacmi na Youtube vyšiel jej vlastný song, ktorý má takmer pol-milióna vzhliadnutí. Nedávno sa pochválila na sociálnych sieťach videdo-spoluprácou s Rytmusom, o ktorom prezradila, že bola jeho fanúšičkou a aj to, že je pre ňu v mnohom inšpiráciou. 

“K tanečnému svetu som mal odjakživa blízko. Spontánne video, ktoré sme urobili na skladbu technotronic flow malo úspech, takže mi prišlo logické Ninu pozvať na koncert,” konštatoval Rytmus. 

EMBED – https://www.instagram.com/p/C-QV16otK7d/

Na koncert RYTMUS: KING FOREVER, ktorý sa uskutoční 14.9. v už takmer vypredanej O2 Aréne si môžu fanúšikovia stále zakúpiť posledné lístky. K dispozícii je aj výnimočná akcia “Meet and Greet”, počas ktorej si fanúšikovia môžu s Patrikom večer pred koncertom užiť luxusnú päťchodovú večeru. S legendou domácej hudobnej scény si vychutnajú prehliadku zákulisia O2 Arény a samozrejme sa s Rytmusom majitelia vstupeniek počas večera budú môcť vyfotiť a porozprávať. 

“Limitované miesta na spoločnú večeru, ktorú si vychutnáme deň pred koncertom sú stále v predaji. Ukážem Vám ako sa stavia stage a uvidíte aj moju šatňu. Som rád, že môžeme spoločne spojiť naše svety na tieto chvíle. Veľmi sa na vás teším,“ konštatoval raper Patrik “Rytmus” Vrbovský.

PR: Robert Kmeťo

redakcia PremiumNews