SARAH C ŠTARTUJE SVOJE AMERICKÉ TURNÉ SKLADBOU “BYE BYE”! SKLADBA VYŠLA V DVOCH JAZYKOCH

Sarah C, potom ako sa ukázala na červenom koberci pri príležitosti udeľovania cien Grammy, posúva svoju kariéru míľovými krokmi.  Po skladbách “Number one” a “In the Dark vydáva ďalšiu skladbu “Bye Bye” / https://youtu.be/uaGegtpmVxA?si=jptjQM3BD62Zbv8W /, ktorá dokonca vyšla v dvoch jazykoch. K jednému z nich vznikol aj videoklip od režiséra a herca Michala Nemtudu a už za pár dní vyráža na americké turné! 

Okrem nových skladieb, Sarah C zahviezdila pred letom aj v novom rodinnom muzikáli “Takmer pyšná princezná”, ktorý jej odštartoval novú etapu popri speve, tanci a dabingu. Mladá, len 14-ročná umelkyňa tak po vypredaných predstaveniach pridala k svojim talentom už aj herectvo, no prázdniny venuje najmä hudbe a po novinke “Bye Bye” sa aktuálne pripravuje na turné, ktoré odštartujú už 15. augusta so svojim zahraničným manažérom Mannym Mijaresom a jeho tímom. Všetky termíny a miesta zastávok oznámi už čoskoro Sarah na svojich sociálnych sieťach. Novinka je však akousi predprípravou na toto turné, keďže pôvodná slovenská verzia dostala aj anglický preklad, aby doplnila komplexný repertoár, ktorý sa ponesie okrem vlastných skladieb aj zahraničné skladby formou coverov. / https://www.instagram.com/reel/C86A1gaiZng/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

“Po dlhej dobe som dala von skladbu v slovenskom jazyku, ale v rámci môjho pôsobenia v zahraničí sme spravili aj verziu v angličtine. Tentokrát po hudobnej a textovej produkcii som spolupracovala so skvelými ľuďmi zo Slovenska, producentom Fillipianom a speváčkou Niou. Táto skladba je pre mňa akýsi začiatok a nová etapa, kedy prechádzam z tej detskej tvorby do tej dievčenskej – tínedžerskej. Preto aj tento song je už vyspelejší a som nesmierne vďačná, že vznikol k tomu aj klip od môjho obľúbeného režiséra Miška Nemtudu. Klip sme točili na top miestach vo Viedni a aj v Bratislave, tak dúfam, že sa prelinky záberov z rôznych spotov budú páčiť. Summer je tu a tým sa automaticky odkladá aj stereotyp, ktorý sme už mali z každodenných školských povinnosti. Tak verím, že si všetci užijú leto a prinesú si mega zážitky aj s mojím novým songom”, uzatvára speváčka Sarah C. 

Viac info:

Youtube / BYE BYE_SK_verzia

Spotify / BYE BYE_SK_verzia

Instagram: 

Sarah Caroline (@sarah_c_music) • Fotky a videá na Instagrame

Michal Nemtuda (@lachimes) • Fotky a videá na Instagrame

PR: Jana Trellová

redakcia PremiumNews