Slávnostná premiéra filmu JEDEME NA TEAMBUILDING

Po pražskej premiére sa uvedenia komédie Jedeme na teambuilding dočkali aj bratislavskí diváci včera 9 januára v cinema city Eurovea. Podporiť tvorcov, medzi ktorými hviezdila herečka a producentka filmu Petra Polnišová, prišlo mnoho známych tvárí…

Čo sa stane na teambuildingu, zostane na teambuildingu. Nová bláznivá komédia Ideme na teambuilding sľubuje tak trochu nekorektný humor a kopec zábavy pre široké masy. „Najlepšie by bolo, keby diváci pred pozeraním filmu odložili svoje mozgy do igelitky a zábavu si poriadne užili,“ hovoria svorne Jakub Prachař a Petra Polnišová, ktorá je aj producentkou filmu.

Tá sa tešila z českej premiéry a pozitívnych ohlasov so želaním, aby rovnako vrúcne prijali novú komédiu aj slovenskí diváci. A tí prišli na premiéru v hojnom počte, vrátane viacerých známych tvárí. Podporiť svoju kamarátku v nákupnom centra prišla Zuzana Kubovčíková Šebová s Michalom Kubovčíkom.

Simona Salátová žiarila šťastím po boku čerstvého manžela Joea Trendyho, veľkú radosť však mala aj zo stretnutia s kamarátkami. Patrila medzi ne aj Adela Vinczeová, ktorá si doslova utrhla čas na zábavný film a prišla na poslednú chvíľu. Garde jej nerobil manžel Viktor, ale priateľka Andrea Pivarčiová. 

Premiéru si nenechali ujsť ani Lucia Forman Habancová s partnerom Ľuborom, Samuel Tomeček a speváčka Katka Ščevlíková, Lenka Šoóšová s manželom Richardom Raimanom, Martin Madej s manželkou Paulínou Ištvancovou či Zuzka Porubjaková.

Film od režisérky Zuzany Mariankovej a producentky Petry Polnišovej Jedeme na teambuilding mieri vo štvrtok (11. 1.) do kín. Rozpráva o korporátnom kolotoči, kde sa nájdu chvíle, keď procesy, reporty, harmonogramy a výkon idú bokom.

redakcia premium news