Šokujúce odhalenie: Naď usvedčil Kaliňáka z klamstiev o darovaní stíhačiek Ukrajine?

Bývalý minister obrany Jaroslav Naď (Demokrati) na stredajšej tlačovej besede vyrazil dych všetkým prítomným! Naď predložil dokumenty, ktoré jednoznačne potvrdzujú, že bývalá vláda mala právo darovať stíhačky MiG-29 Ukrajine aj napriek tomu, že bola bez dôvery. Naď obvinil súčasného ministra obrany Roberta Kaliňáka (Smer-SD) z klamstiev a podvodu na verejnosti aj ombudsmanovi.

Ministerstvo obrany tvrdí, že žiadna právna analýza neexistuje, no Naď odhalil štvorstranový dokument podpísaný generálnym riaditeľom sekcie legislatívy, ktorý jasne dokazuje opak. Bývalý minister obrany ďalej zdôraznil, že rozhodnutie darovať lietadlá bolo nielen morálne, ale aj strategicky nevyhnutné pre medzinárodnú pozíciu Slovenska.

Naď predložil množstvo ďalších dokumentov a analýz, ktoré ukazujú, že darovanie stíhačiek bolo pripravené a schválené v súlade s právnym poriadkom SR a medzinárodnými zmluvami. Verejnosť je šokovaná! Naď dokázal, že Kaliňák klamal, a odhalil skutočný rozsah príprav a dôvodov za týmto kontroverzným rozhodnutím. Ako sa bude Kaliňák brániť? A čo ešte vypláva na povrch? Sledujte nás pre ďalšie aktuality!

redakcia PremiumNews

One thought on “Šokujúce odhalenie: Naď usvedčil Kaliňáka z klamstiev o darovaní stíhačiek Ukrajine?

  1. Transparentnosť legistratineho procesu je nutnosť k prosperujucej vládnej moci.
    Len velika škoda,že p.Prezidentka k tomu došla len predposledný deň na poste , svojho prezidentského mandátu
    A to mi je veľmi ľúto.

Comments are closed.