Sviatok pre celé severné Slovensko: Na RFA 18 vystúpi množstvo domácich zápasníkov

Necelý mesiac po nabitom galavečeri RFA x IAF: Special Title Night 2 príde ďalšie podujatie, tentokrát na slovenskej pôde. Organizácia Real Fight Arena premiérovo na žilinskej pôde zorganizuje podujatie, na ktorom sa v pozícii hlavnej hviezdy predstaví Václav Sivák v jeho šampiónskej obhajobe.

Okrem neho bude zápasiť aj množstvo domácich bojovníkov, pre ktorých pôjde o ich premiéry medzi profesionálmi alebo šancu získať prvé víťazstvo na profi scéne. RFA 18 sa uskutoční 19. októbra v Žiline. Vstupenky si môžete zakúpiť v sieti Predpredaj.

Príležitosti na skvelý štart kariéry

Postojár Radovan Kulla mal veľmi náročný vstup medzi profesionálov. Hneď vo svojom MMA debute dostal za súpera ostrieľaného Poliaka Kamila Mindu. Hoci nátlak v 1. kole vydržal, hneď na začiatku druhej päťminútovky sa nechal utiahnuť na arm-triangle choke. Túto prehru teraz bude môcť napraviť práve na domácej pôde v Žiline, kde vyzve Matěja Hudáka. Tentokrát už ale pod postojárskymi pravidlami Real Fight.

Šancu dostanú aj mladí bojovníci, pre ktorých pôjde o ich MMA premiéry. Mário Brezovský zdolal v jeho RFA debute Ľubomíra Račáka na body, no v tom čase ešte patril medzi amatérov. So skóre 0-0 a čistým štítom prichádza medzi profesionálov, kde ho čaká na druhej strane klietky krajan Erik Nagy.

Zápasníkom, ktorý to bude mať do Žiliny najďalej, bude jednoznačne Uzbek Iskandar Nematov. Ten vyzve domáceho Michala Kopasa a znovu pôjde o zápas, v ktorom obaja bojovníci pôjdu do svojich profi debutov. RFA 18 tak bude ideálnou príležitosťou vybudovať kariéry nádejným slovenským bojovníkom. Vstupenky si môžete zakúpiť v sieti Predpredaj.

PR: Martin Solčan

redakcia PremiumNews

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *