Tento zápas je pre nich veľký ako Attila vs Karlos v MMA! Zrak fanúšikov amerického futbalu sa uprie do Nitry! 

Super-Bowl sa radí medzi najväčšie športové udalosti roka, ktoré sú uznávané a sledované po celom svete. Predzápasová šou, celebrity, úchvatný tvrdý šport a unikátna atmosféra! Už túto sobotu (13.7.) sa v Nitre na futbalovom štadióne od 18:00 odohrá fanúšikmi amerického futbalu ostro sledované finále českej ligy CZECH BOWL. 

V prestížnej českej lige v ročníku 2024/25 štartovali dva slovenské tímy, z ktorých sa Nitra Knights cez Bratislavu, Znojmo, Přerov a Ostravu dostala do prvého historického česko-slovenského finále! 

„Hráme na zrenovovanom štadióne Pod Zoborom. Sme známi najlepšou atmosférou v lige a rozhodne neklamem, keď poviem, že viem zaručiť, že túto sobotu (13.7.) to bude obrovský zážitok, nielen pre nás, ale aj pre fanúšikov tohto krásneho športu.“ 

EMBED – https://www.instagram.com/p/C9J8IfFI1wl/ 

„Czech Bowl je takým Super-Bowlom pre česko-slovenských fanúšikov. V našich končinách je to očakávaný event ako nedávny zápas Attilu s Karlosom v MMA. Je to udalosť, na ktorej si užijete extra show, súťaže, množstvo zábavy s priateľmi a celou rodinou. Verím a priam garantujem, že ak prídete na americký futbal prvýkrát, tak sa do neho aj vďaka Czech Bowl zamilujete,“ konštatoval s úsmevom na tvári generálny partner klubu Samuel Vetrák.

Diváci sa rovnako môžu stretnúť so známymi športovcami a osobnosťami šoubiznisu. Na zápasoch Nitra Knights nechýbali túto sezónu hostia ako Jaro Slávik, Ema Slovinská zo šou Ruža pre nevestu, či markizácka herečka Karina Quayumová. Zo športovcov to boli napríklad Dušan Tittel či hokejisti majstrovského tímu HK Nitra. 

EMBED – https://www.instagram.com/p/C7tm8mUq7CL/

Nitra Knights hostili pravidelne na domácom Štadióne pod Zoborom viac ako 1000 fanúšikov. Stali sa druhým najnavštevovanejším športom z pohľadu zápasovej návštevnosti v Nitre a teraz je cieľom dosiahnuť nielen rekord v návštevnosti na Slovensku, ale dokonca v celej lige! 

„Stanovili sme si v tomto smere cieľ. Nechceme ho vyzradiť, v každom prípade už teraz máme dostatok predaných lístkov. Je cítiť, že je o zápas veľký záujem. Ja sa samozrejme sústredím aj na finálový stret so Znojmom Knights. Pre klub už len účasť vo finále má historický význam. Zakončiť to však pred takým publikom výhrou, by bolo niečo nepopísateľné,“ dopovedal Samuel Vetrák. Lístky na zápas sú dostupné stále v sieti predpredaj.sk, kúpiť sa dajú aj priamo na mieste, teda na Štadióne pod Zoborom v sobotu 13.7. od 17:00.

PR: Robert Kmeťo

redakcia PremiumNews